Ankaragücü - Kocaelispor maçı nerede saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Trendyol 1. ligde haftanın sonucu en çok merak edilen maçlarından birisi olan Ankaragücü - Kocaelispor mücadelesi bugün gerçekleşecek. liderliğini korumak isteyen Kocaelispor ve üst sıraları isteyen Ankaragücü arasında nasıl bir mücadele yaşanacağı merakla bekleniyor.

Ankaragücü - Kocaelispor maçı nerede saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Heyecanlı maçlara sahne olan 1. ligde ilk yarının ortalarına gelindi. İki defa milli aradan dolayı duraksayan mücadeleler bir sonraki milli araya kadar oynanacak maçlarla devam edecek.

HAFTANIN EN ÖNEMLİ MAÇLARI ARASINDA

MKE Ankaragücü'de bu hafta kendi sahasında lig lideri Kocaelispor'u ağırlayacak. Ertuğrul Sağlam ile başka bir hava kazanan Körfez ekibi 9. hafta sonunda ligin 1. sırasında yer alıyor.

Başkent temsilcisi ise başlarda uzak kaldığı zirve yarışına sonradan ortak olmak adına önemli bir maça çıkacak. Binlerce biletin satıldığı mücadele seyir zevki yüksek maçlar arasında yer alması bekleniyor.

Her iki takım içinde kritik anlam taşıyan bu mücadele 25 Ekim saat 19:00'da oynanacak. Taraftarlar bu mücadeleyi TRT Spor, Tabii ve BeINSports ekranlarından takip edebilecek.

GÖZLER ANKARAGÜCÜ'NDE

MKE Ankaragücü taraftarları gözlerini takımlarının maçlardan alacağı sonuçlara çevirdi. Kocaelispor maçı gibi zor bir sınava çıkacak olan Kenan Koçak'ın öğrencileri bu maçın ardından 29 Ekim Salı günü Nilüfer Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupasında bir üst aşamaya çıkma mücadelesi verecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER