Ankaragücü-Fenerbahçe Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı bilet satışları devam ediyor

Ankaragücü Türkiye Kupasını şampiyon tamamlama hedefine emin adımlar ile ilerliyor. Kupada Çeyrek Finale kalma başarısı gösteren Ankaragücü yarın evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Ankaragücü-Fenerbahçe Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı bilet satışları devam ediyor

Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final heyecanı yarın oynanacak maçlar ile başlayacak. Her sene ülkenin her kesiminden futbolseverin büyük bir ilgisine sahne olan ve alt lig takımlarının sürpriz sonuçlar alması ile her an her sonucun alınabildiği kupada artık adım adım sona gidiliyor. Kupada son 8 takım arasına kalan Ankaragücü'nde tek hedef Fenerbahçe maçında galip gelerek yarı finale yükselmek oldu. Başkent ekibi kupada kazanan taraf olmak için tüm dikkatini bu turu geçmeye verdi.

Ankaragücü-Fenerbahçe Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı bilet satışları devam ediyor

ANKARAGÜCÜ'NDE HEDEF YARI FİNAL

İki kulvarda yoluna devam Ankara ekibi, son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından kupaya odaklandı. Teknik Direktör Emre Belözoğlu liderliğinde kupadaki Çeyrek Final maçına hazırlanan Ankaragücü ev sahibi olmanın avantajını kullanarak bir üst tura yükselmenin hesaplarını yapıyor. Söz konusu maçta seyircilerinin tam desteğini arkasında hissetmek isteyen Ankaragücü futbolcuları ve kulüp yönetimi de taraftarları maça davet ediyor.

Ankaragücü-Fenerbahçe Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı bilet satışları devam ediyor - Resim : 2

Büyük bir mücadeleye sahne olmasının beklenildiği Ankaragücü-Fenerbahçe maçının bilet satışları devam ediyor. Maçta tribünde yer almak isteyen taraftarlar için bilet satışı süreci devam ediyor. Kazananın yarı finale yükseleceği ve Beşiktaş-Konyaspor eşleşmesinin galibi ile oynayacağı maç 27 Şubat Salı (Yarın) saat 20:45'te oynanacak. Eryaman Stadyumunda oynanacak maçın hakeminin ise Bahattin Şimşek olacağı ilan edildi.

SONRAKİ HABER