Ankaragücü - Fenerbahçe maçında seremoniye çıkan çocuklardan anlamlı mesaj

Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında dün akşam evinde Fenerbahçe ile karşılaştı. Başkent ekibinin 3-0'lık skorla turu geçen takım olduğu maça damga vuran anlardan birisi seremoniye çıkan çocukların taşıdığı pankart oldu.

Ankaragücü - Fenerbahçe maçında seremoniye çıkan çocuklardan anlamlı mesaj

Trendyol Süper Lig'de geçirdiği zor günlerin ardından Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final turunda evinde Fenerbahçe ile karşılaşan MKE Ankaragücü taraftarlarına büyük bir mutluluk yaşattı.

Ankaragücü - Fenerbahçe maçında seremoniye çıkan çocuklardan anlamlı mesaj

ANKARAGÜCÜ YARI FİNALE YÜKSELDİ

Kupada kazanan takım olma hedefine bir adım yaklaşan MKE Ankaragücü, ligin güçlü ekiplerinden ve şampiyonluğun en büyük favorilerinden olan Fenerbahçe ile karşılaştı. Son haftalarda güçlü performansından uzakta bir grafik çizen Fenerbahçe Ankaragücü karşısında tutunamadı ve mücadeleyi Ankaragücü 3-0'lık net bir skor ile kazandı. Maç boyunca etkili bir oyun sergileyen Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun öğrencileri kupayı kazanma ve Avrupa kupalarına gitme hedefine bir adım daha yaklaştı.

Ankaragücü - Fenerbahçe maçında seremoniye çıkan çocuklardan anlamlı mesaj - Resim : 2

ANKARAGÜCÜ OYUNCULARINDAN SEREMONİDE ANLAMLI MESAJ

Ankaragücü taraftarının da 90 dakika boyunca aralıksız takımını desteklediği maçta akıllarda yer edinen en önemli anlardan birisi başkent ekibinin maç öncesi sahaya çıkarken taşıdığı pankartta verilen mesaj oldu. Minik Ankaragücü taraftarları takımlarının oyuncuları ile el ele tutuşarak üzerinde “Sporda engel yok birlikte pedallıyoruz” yazan pankart ile sahaya çıktı.

Ankaragücü - Fenerbahçe maçında seremoniye çıkan çocuklardan anlamlı mesaj - Resim : 3

Ankaragücü'nün ilk 11 oyuncularının sahaya çıktıkları çocuklar ile verdikleri anlamlı mesaj taraftarlar tarafından da alkışlarla ve tezahüratlar ile karşılaştı. Futbolcular ile birlikte sahaya çıkan çocuklar maç öncesi töreninin tamamlanmasının ardından sahadan ayrıldılar. Moralli başladığı maçta atak üstüne atak yaparak Fenerbahçe'yi 3-0 yenen Ankaragücü'nün yarı finaldeki rakibi bugün belli olacak. Beşiktaş - Konyaspor maçının galibi Ziraat Türkiye Kupası'ndaki yeni rakibi olacak.

SONRAKİ HABER