Ankaragücü eski yöneticisi Cengiz Gökay Ankaragücü taraftarlarına veda etti

Ankaragücü eski yöneticisi Cengiz Gökay Ankaragücü taraftarlarına veda ederek bir yazı paylaştı.

Ankaragücü eski yöneticisi Cengiz Gökay Ankaragücü taraftarlarına veda etti

Ankaragücü eski yöneticisi Cengiz Gökay, MKE Ankaragücü'ne veda etti. Ankaragücü için çok sayıda çalışmalar gerçekleştiren Ankaragücü eski yöneticisi Cengiz Gökay, taraftarlarına veda etti.

Ankaragücü eski yöneticisi Cengiz Gökay, MKE Ankaragücü'ne veda ederek bir yazı paylaştı. Gökay, yeni yönetim sürecinde, işlerinin yoğunluğundan dolayı katılmama kararı aldığını söyledi.

Ankaragücü eski yöneticisi Cengiz Gökay Ankaragücü taraftarlarına veda etti

Yazıda şu ifadeler yer aldı:

"Değerli, vefakar, yiğit Ankaragücü taraftarları, Ankaragücü gibi büyük bir kulübün iki senedir aktif bir parçası oldum. Yönetim sürecinde bana düşen görevi kulübümüze ve taraftarımıza layık bir şekilde yapmaya çalıştım.

En zor zamanlarda dahi, geriye çekilmeden olanca gücümle kulübüme elimden gelen hizmeti sundum. Bu başlı başına benim için bir onurdur. Ancak yeni yönetim sürecinde, işlerimin yoğunluğundan dolayı katılmama kararı aldım. Ankaragücü başkanı sayın İsmail Mert Fırat ve yeni yönetimdeki arkadaşlarımı tebrik eder, maddi manevi kulübümüzün/taraftarımızın her zaman yanında olduğumu belirtmek isterim.

Bu camiada bana sunulan her fırsat ve katabildiğim her değerin, her zaman kıymetini bildim. İki senedir birlikte mücadele ettiğimiz, yol arkadaşlığı yaptığımız herkese, desteğini her zaman hissettiğim Ankaragücü taraftarlarımıza müteşekkirim."

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER