Ankaragücü Dorin Rotariu'yu renklerine bağlamak üzere

Transferde son günlere girilirken MKE Ankaragücü'nde hareketli anlar yaşanıyor. Takımın ilk 3 haftadaki performansını göz önünde bulundurarak çalışmalarını şekillendiren yönetim Rumen futbolcuyu Ankara'ya getirdi.

Ankaragücü Dorin Rotariu'yu renklerine bağlamak üzere

Ligde istediği sonuçları alamayan ve beklentilerin uzağında kalan MKE Ankaragücü ligin 4 haftalık kısmında bir galibiyet daha almak ve araya öyle girmek istiyor. Bu kapsamda Süper Lig tecrübesiyle dolu isimlerle dikkat çeken bir kadroya sahip MKE Ankaragücü'nün bir transfer daha yapmak üzere olduğu öğrenildi.

OYUNCU BAŞKENTE GETİRİLDİ

Sports Digitale'nin haberine göre Ankaragücü 29 yaşındaki Romanyalı futbolcu Dorin Rotariu ile büyük ölçüde anlaştı. Başkent ekibinin şehre getirdiği Rotariu ile kısa sürede resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

ŞUBAT AYINDAN BERİ TAKIMSIZ

Son olarak Steaua Bükreş forması giyen Rotairu Şubat ayından beri serbest oyuncu statüsünde bulunuyor. Oyuncu 2023-2024 sezonunda ise sadece 7 maça çıktı. Kariyerinde Club Brugge, Az Alkmaar gibi takımlar bulunan Dorin Rotariu'nun nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

Ankaragücü'nün sezon sonuna kadar nasıl bir hamle yapacağı taraftarlar tarafından da yakından takip ediliyor. Takımdan ayrılan isimlere ek olarak sonradan peş peşe isimleri renkleri bağladığını açıklayan sarı lacivertliler alınan performanslar ile tepki toplamıştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER