Ankaragücü Cephas'ı kadro dışı bıraktı!

Başkent ekibinin olay adamı Renaldo Cephas takımdan izinsiz olarak antrenmanlara katılmamış ve maçlara gelmemişti. Takımdan ayrılmak istediği için böyle bir yönteme başvuran Cephas ile ilgili Ankaragücü ses getiren bir karara imza attı.

Ankaragücü Cephas'ı kadro dışı bıraktı!

MKE Ankaragücü yeni sezona geçen seneki as kadrosunun üstüne takviyeler yaparak başlamıştı. Bu yönüyle bir çok takıma üstünlük kuran Başkent ekibinde ülke futbol gündemine bomba gibi düşen Cephas krizi yaşanmıştı.

İZİNSİZ OLARAK ÇALIŞMALARA KATILMAMIŞTI

Oyuncu ile takımın yaşadığı problem Şanlurfaspor maçı galibiyeti sonrasında ortaya çıkmıştı. Ankara'nın sarı lacivertlilerinin Teknik Direktörü Cephas'ın nerede olduğunu kulüp olarak bilmediklerini açıklamıştı. Şoke eden bu durumun ardından Renaldo Cephas'ta gönderme yaptığı sosyal medya paylaşımları ile kendisini haklı gördüğünü belirtmişti.

Söz konusu krizin ardından Renaldo Cephas geçtiğimiz günlerde MKE Ankaragücü tesislerine gelerek takımla antrenmanlara başlamıştı. Bu durumun ardından kulübün kendisini zora sokan oyuncusuna nasıl bir ceza vereceği merak konusu olmuştu.

NE OYNATILACAK NE SATILACAK

Teknik Direktör Cihat Arslan Cephas'ın kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Oyuncunun tavrından hoşlanmadıklarını işaret eden Arslan, kulübün takıma almayacağı oyuncuyu satmayacaklarını ifade etti.

Ankaragücü ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Renaldo Cephas hem oynatılmayacak hem de kadro dışı kalacak. Oyuncu ile ilgili alınan bu radikal kararın değişip değişmeyeceği zaman içinde belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER