Ankaragücü Bassogog'un transferi için Al-Okhdood ile görüştü

MKE Ankaragücü'nün geçen sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Christian Bassogog ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon takımla Süper Lig'de 16 maça çıkan Kamerunlu futbolcuya Suudi Arabistan'dan bir talip çıktığı öğrenildi.

Ankaragücü Bassogog'un transferi için Al-Okhdood ile görüştü

Başkent ekibi ligden düşmesine rağmen Süper Lig 11'inin büyük bir kısmını korumayı başarmıştı. O isimlerden olan 28 yaşındaki Bassogog'un transfer sezonu tamamlanana kadar başka bir ekibe gitme ihtimalinin olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Cephas kriziyle gündem olan MKE Ankaragücü'nde Bassogog'un da takımdan ayrılmak istediğine dair haberler çıkmıştı. Bu haberlerin ardından futbolcu ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

ANKARAGÜCÜ FUTBOLCULARINA TALİPLER ARTIYOR

Ertan Süzgün'ün haberine göre Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al-Okhdood, Christian Bassogog transferi için Ankaragücü ile iletişime geçti. Al-Okhdood'un başkent ekibine bir teklif yaptığı iddia edilirken MKE Ankaragücü'nün nasıl bir cevap verdiği ise henüz bilinmiyor.

Kadrosuna bir çok transfer yapan MKE Ankaragücü'nün kulübün istediği bir rakamın kendilerine teklif edilmesi durumunda transfere onay vermesi bekleniyor.

TRANSFER SEZONU 1 AY SONRA BİTECEK

Yeni sezonda TFF 1.Lig'de mücadele eden Ankaragücü'nün Şanlıurfaspor ile oynadığı maçta Bassogog'da süre bulmuştu. 13 Eylül'e kadar her hangi bir gelişme olmazsa Christian Bassogog sezonu 1. Lig'de tamamlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER