Ankaragücü - Adanaspor maçı öncesinde taraftarların görüşlerini sorduk

MKE Ankaragücü son maçında evinde Adanaspor ile karşılaştı. Eryaman Stadyumunda oynanan mücadele öncesi taraftarlar takımın genel durumuna dair duygu ve düşüncelerini Orhan Sal aracılığı ile mikrofonlarımıza söylediler.

Trendyol 1.Ligde bu sezon beklenen performansın uzağında kalan MKE Ankaragücü geçtiğimiz günlerde evinde ligin zor günler geçiren ekibi Adanaspor ile karşılaşmıştı.

TARAFTARLAR TAKIMIN ACİLEN TOPARLANMASINI İSTİYOR

Sarı lacivertlilerin golsüz berabere kaldığı Adanaspor maçı öncesinde Gazeteci Orhan Sal mikrofonlarımızı MKE Ankaragücü taraftarlarına uzattı. Her yaştan insanın geldiği maç öncesinde konuşan MKE Ankaragücü taraftarı genel olarak takımın içinde bulunduğu durumdan memnun olmadıklarını ama takımlarına duydukları güvenin ve inancın devam edeceğini ifade ettiler.

Orhan Sal'ın takımda nasıl bir değişiklik olması gerektiği sorusuna da cevap veren taraftarlar, doğru hamleyi bilmesi gerekenlerin yönetim olduğunu ve bir Başkent takımına bu konumun yakışmadığını söylediler. Takımlarını desteklemeyi bırakmayacaklarını vurgulayan MKE Ankaragücü taraftarları artık gerekli önlemlerin alınmasının acil olduğunu vurguladılar.

BİZLERİ SOSYAL MEDYADA TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN

Röportajımızın tamamını izlemek ve Haber Ankara Youtube kanalına abone olmak için tıklayınız.

Haber Ankara resmi X hesabını takip etmek için buraya, resmi İnstagram hesabını takip etmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER