Ankaragücü 2'de 2 yapmak istiyor! Hedef Erzurumspor galibiyeti

MKE Ankaragücü güzel bir başlangıç yaptığı Trendyol 1. Lig'de bu havayı devam ettirmek istiyor. Bu kapsamda hafta boyu maç hazırlıklarını yapan futbolcular bugün Erzurum'a doğru yola çıktı.

Ankaragücü 2'de 2 yapmak istiyor! Hedef Erzurumspor galibiyeti

Bu sezon Süper Lig'i aratmayacak mücadelelerin yaşanmasının beklendiği Trendyol 1. Lig'de şampiyonluğun en önemli favorileri arasında MKE Ankaragücü yer alıyor. Bir önceki sezondan tecrübeli futbolcuları ile beraber rakiplerine göz dağı veren Başkent ekibi ligin ilk maçında Şanlıurfaspor'u evinde mağlup etmişti.

ANKARAGÜCÜ İYİ HAVAYI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Elde ettiği galibiyeti bir seri haline getirmek isteyen Başkent temsilcisi sıradaki rakibi olan Erzurumspor maçına sıkı bir şekilde hazırlandı. Bir kaç sezondur transfer yasakları ile mücadele eden Erzurumspor ile deplasmanda mücadele edecek MKE Ankaragücü bu maçı da kazanmak ve avantajı kapmak istiyor.

Erzurumspor ile ligin ilk maçında deplasmanda Bandırmaspor'a 3-2 mağlup olmuştu. Doğu Anadolu temsilcisi geçen hafta aldığı sonucun ardından bu hafta sezonun ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Taraftarlarının karşısında sezonun ilk maçını oynayacak Erzurumspor zorlu Ankaragücü maçında gülen taraf olmak istiyor.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Karşılaşma 16 Ağustos Cumartesi günü saat 19:15'de oynanacak. Her iki takımında büyük önem verdiği bu mücadelede kazanan önemli bir avantajı elde edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER