Ankara Keçiörengücü hazırlık maçında Eyüpspor ile berabere kaldı

Ankara'nın futboldaki en üst düzey temsilcilerinden olan Ankara Keçiörengücü yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Başkent ekibi bu kapsamda 1. Lig'in son şampiyonu Eyüpspor ile karşı karşıya geldi.

Ankara Keçiörengücü hazırlık maçında Eyüpspor ile berabere kaldı

Futbolda Ankara'nın adını duyurma noktasında hızlı bir yükseliş yaşayan Ankara Keçiörengücü bir kaç yıldır yer aldığı Trendyol 1. Lig'den Süper Lige yükselmenin hesaplarını yapıyor.

BAŞKENT EKİBİNDE ÖNEMLİ PROVA

Geçen sezon kötü bir performans ile kapatan Ankara Keçiörengücü yeni sezona hatalarından ders almış bir şekilde hazırlanıyor. Keçiörengücü bu kapsamda geçen sezonu Trendyol 1. Lig'de şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lige yükselen Eyüspor ile bir hazırlık maçı oynadı.

Ankara Keçiörengücü hazırlık maçında Eyüpspor ile berabere kaldı

Arda Turan ile iyi bir enerji yakalayan ve kadrosunda önemli isimler barındıran Eyüpspor ile oynanan maç her iki takım içinde eksikleri görme açısından önemli bir fırsat oldu. Bolu'da oynanan maç 2-2'lik beraberlik ile sonuçlandı.

Eyüpspor'un gollerini Halil Akbunar ve Ahmed Kutucu atarken Ankara Keçiörengücü'nde golleri Malaly Dembele ve William Togui kaydetti. Bu maçla birlikte Eyüpspor, Boluda kamp çalışmalarını sonlandırdı.

YENİ SEZONA SIKI HAZIRLIK

Ankara Keçiörengücü transfer döneminin başlaması ile beraber bir çok ismi kadrosuna kattı. Gücüne güç ekleyen Keçiören temsilcisi 13. tamamladığı sezonu unutup bu sezon üst lig bileti alan takımlar arasında olmak için çalışıyor.

Ankara'nın Trendyol 1. Lig'de bu sezon 3 takımının olması Ankara derbilerinin sayısının artmasına neden oldu. Başkentli futbolseverler bu gelişmeden memnun olmasına rağmen Ankara'nın yeniden Süper Lig'de temsil edilmesini istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER