Alper Uludağ Ankaragücü ile sözleşme imzaladı

MKE Ankaragücü'nde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Futbol camiasında transfer döneminde takımların yeni anlaşmaları taraftarlar tarafından takip edilirken MKE Ankaragücü, Alper Uludağ ile sözleşme imzaladı.

Alper Uludağ Ankaragücü ile sözleşme imzaladı

Ülkemizde en çok takip edilen spor dalları arasında yer alan futbol, şu dönemde transfer ve sözleşme açıklamaları ile gündeme geliyor. Futbol kulüplerinde yapılan transferler gündemde yer alırken transfer sürecine dair merak edilenler taraftarlar tarafından takip ediliyor. Futbol takımlarının yeni anlaşmaları da gündemin önemli konuları arasında yer alırken transfer sürecine dair yapılan açıklamalar spor gündeminin önemli konu başlıkları arasında yer tutuyor. Bu çerçevede MKE Ankaragücü'nden yeni bir açıklama geldi.

MKE Ankaragücü, yeni anlaşmasını sosyal medya hesapları üzerinden duyururken Alper Uludağ'ın Ankaragücü'ne geri döndüğü ifade edildi. Trendyol 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Alper Uludağ ile sözleşme imzaladı.

MKE ANKARAGÜCÜ, ALPER ULUDAĞ İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Başkent ekibi MKE Ankaragücü'nden yapılan açıklamada yeni sezon için kadronun güçlenmeye devam edildiği ifade edildi. MKE Ankaragücü, Sakaryaspor ile yollarını resmi olarak ayıran Alper Uludağ'ın Ankaragücü'ne geri döndüğünü duyurdu. Sezon bitiminde sözleşmesi biten ve görüşme yapılmayan Alper Uludağ, Sakaryaspor ile anlaşmıştı.

Alper Uludağ Ankaragücü ile sözleşme imzaladı

Sakaryaspor'da yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle antrenmana çıkmayan Uludağ, takımdan ayrılmıştı. Ankaragücü Alper Uludağ ile sözleşme imzaladı ve lisansını çıkardığını duyurdu.

ALPER ULUDAĞ KİMDİR?

Alper Uludağ 11 Aralık 1990 yılında Belçika'da doğan Türk milli futbolcudur. Belçika'da dünyaya gelen Uludağ, futbol hayatına Verbroedering Geel takımında başlarken 11 yaşında ise Hollanda takımlarından PSV'nin altyapısına geçti. Burada 17 yaşına kadar forma giyen futbolcu, 2007 yılında bu sefer Almanya ekiplerinden Alemannia Aachen'a transfer oldu. İlk sezonunda Aachen ekibinin U-19 takımında forma giydi. Uludağ, 2005'te iki kez Türkiye U-15 forması giyerken 2010'da ise Türkiye 21 yaş altı milli futbol Takımı'nda forma giymeye başladı. 2011'de U-21 Avrupa Şampiyonası elemelerinde forma giyen Uludağ, Mart 2014 tarihinde kariyerinde ilk kez Slovakya maçı için Türkiye A2 takımının kadrosuna dahil edildi. Uludağ, bu sezon MKE Ankaragücü'nde forma giyecek.

SONRAKİ HABER