Ali Sowe MKE Ankaragücü'den ayrıldığını açıkladı

Başkent ekibinin gelecek sezon yer alacağı TFF 1. Lig öncesi hazırlıkları sürüyor. Bu süreçte takımda kalacak ve gidecek kişiler yavaş yavaş belli oluyor.

Ali Sowe MKE Ankaragücü'den ayrıldığını açıkladı

2024-2025 sezonunda bir alt ligde yer alacak MKE Ankaragücü'nde ayrılıklar devam ediyor. Gelecek sezon nasıl bir kadro yapısına sahip olacağı merak edilen MKE Ankaragücü'nde bir ayrılık haberi daha geldi.

MKE Ankaragücü'nün en etkili isimlerinden olan Ali Sowe yayınladığı mesaj ile takıma veda etti. 30 yaşındaki Gambiyalı futbolcu Ankaragücü'nde 2 sezon boyunca toplam 66 maça çıktı.

2 SEZONLUK KİRALIK SERÜVEN SONA ERDİ

Kariyerinde en fazla maç oynadığı 2. takım olan Ankaragücü'nde bu süre zarfında 22 gol atan Sowe 8 asist yaptı. Sowe veda paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Bu şehirde senin sayende bir yuva buldum Ankaragücü. Bizim için tezahürat yapan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdi bu muhteşem taraftara veda etme zamanı. Misafirperverliğiniz için hepinize çok teşekkür ederim"

Ali Sowe MKE Ankaragücü'den ayrıldığını açıkladı

SÜPER LİGDEN SOWE'Yİ İSTEYENLER VAR

Sowe'nin Süper Lig'den taliplerinin olduğu biliniyor. Rostov'dan kiralık olarak Ankaragücü'nde 2 sezon geçiren Ali Sowe'nin Çaykur Rizespor ve Göztepe tarafından isteniyor.

Ali Sowe'nin yeni takımının kısa sürede belli olması bekleniyor. Duygusal bir mesaj ile Başkent ekibine veda eden Ali Sowe için taraftarlarda güzel duygu ve düşüncelerini ifade eden mesajlar paylaştılar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER