Ankara Beypazarı’nda düğün konvoyunun önü damadın arkadaşları tarafından kesildi! Zorla pişti oynattılar! Ankara Beypazarı’nda düğün konvoyunun önü damadın arkadaşları tarafından kesildi! Ankara’nın Beypazarı ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Seyir halindeki bir düğün konvoyu damadın arkadaşları tarafından yine bir o kadar ilginç bir sebeple kesildi.
Pursaklar Belediyesi Yaz Spor Okulları eğitimlerine devam ediyor Pursaklar Belediyesi Yaz Spor Okulları eğitimlerine devam ediyor Pursaklar Belediyesi Yaz Spor Okulları eğitimleri, aralıksız sürüyor. Yaz tatili boyunca çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor.
Ankara’da coğrafi işaretli ürünler temalı fotoğraf yarışması düzenlenecek! Başvurular devam ediyor Ankara’da coğrafi işaretli ürünler temalı fotoğraf yarışması düzenlenecek Ankara Kalkınma Ajansı tarafından başkentte coğrafi işaretli ürünler temalı fotoğraf yarışması gerçekleşecek. Ajans, yarışma başvurularının ise devam ettiğini açıkladı.
Ankaralılara az önce duyuru yapıldı! Kesintiler an itibariyle başladı uzun süre kullanılamayacak Ankaralılara az önce duyuru yapıldı! Kesintiler an itibariyle başladı uzun süre kullanılamayacak Başkent Ankara'da haftanın ilk gününde vatandaşlara çeşitli duyurular yapıldı. Kesinti duyuruları peş peşe gelirken bazı ilçelerde uzun süreli kesinti için açıklama yapılarak uyarılara yer verildi.
Ankara’da korkutan kaza! Karpuz dolu kamyon raylara uçtu! Ankara’da korkutan kaza! Karpuz dolu kamyon raylara uçtu! Ankara’da akşam saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
Kuğulu Park'ta sahipsiz hayvanlara yönelik kanun teklifi protesto edildi Kuğulu Park'ta sahipsiz hayvanlara yönelik kanun teklifi protesto edildi Çankaya'da bulunan Kuğulu Park'ta sahipsiz hayvanlara yönelik kanun teklifi protesto edildi. Göstericiler, yasa tasarısı geri çekilene kadar mücadele edeceklerini belirtti.
Ankara'da ticari aracın park halindeki araca ve yayalara çarpması sonucu 3 kişi yaralandı Ankara'da ticari aracın park halindeki araca ve yayalara çarpması sonucu 3 kişi yaralandı Başkent Ankara'da çeşitli trafik kazası haberleri gündeme gelmeye devam ediyor. Ankara'da son olarak ticari bir aracın önce park halindeki araçlara ardından yayalara çarpması sonucu 3 kişinin yaralandığı bildirildi.
Keçiören Belediyesi matem lokması ve aşure ikramı ile kardeşlik rüzgarları estirdi Keçiören Belediyesi matem lokması ve aşure ikramı ile kardeşlik rüzgarları estirdi Muharrem ayı vesilesiyle Ankara'nın ve ülkenin dört bir yanında Alevilik inanışında önemli bir yeri olan Kerbela olayındaki kayıplar anılırken, pişirilen aşureler vatandaşlara dağıtıldı.
Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi'ne yoğun ilgi Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi'ne yoğun ilgi Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi, çeşitli faaliyetleriyle çocukları hem eğlendiriyor hem eğitiyor.
Kahramankazan Belediyesi temiz bir çevre için çalışmalarını sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi temiz bir çevre için çalışmalarını sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi, temiz bir çevre ve sağlıklı bir yaşam için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Ankara 2024 Olimpiyatlarında 11 Sporcu ile temsil edilecek Ankara 2024 Olimpiyatlarında 11 Sporcu ile temsil edilecek 26 Temmuz'da başlayacak olimpiyat oyunları öncesinde ülkeler son hazırlıklarını yapıyor. Türkiye'de büyük bir heyecanla sporcularının nasıl bir sonuç alacağını bekliyor.
Pursaklar Belediyesi Fen ve Temizlik İşlerinin birleşme sürecinde sona geliniyor Pursaklar Belediyesi Fen ve Temizlik İşlerinin birleşme sürecinde sona geliniyor Pursaklar ilçesinde belediyesi yönetimi tarafından daha iyi hizmet verilmesi adına iki müdürlüğün birleşmesi kararı verilmişti. Birleşimin yeni yerinde devam etmesi için ise bir inşa sürecine girilmişti.