Ankara'da yeni haftada yağmurlar geri gelecek! Ankara'da yeni haftada yağmurlar geri gelecek! Başkentte son günlerde etkili olan aşırı sıcaklar vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Sıcaklardan bunalan vatandaşlar ise sık sık hava durumuna bakarak ne zaman kendilerini daha rahat hissedeceği günlerin geleceğini merak ediyor.
Ankara Kızılay metro bozuldu mu? Ne zaman düzelecek, seferler neden durduruldu Ankara Kızılay metro bozuldu mu? Ne zaman düzelecek, seferler neden durduruldu Başkent Ankara'da her gün binlerce insanın kullandığı toplu taşıma aracı olan metroda bir arıza meydana geldi. Şehrin can damarı olan Kızılay-Koru metro hattında yaşanan sıkıntının ne olduğu merak konusu oldu.
EGO Genel Müdürlüğü Kızılay - Metro seferlerinin durdurulduğunu açıkladı! EGO Genel Müdürlüğü Kızılay - Metro seferlerinin durdurulduğunu açıkladı! Aşırı sıcaklar Ankara'da günlük hayatı etkilediği gibi ulaşım sistemlerinde de büyük sıkıntılar yaşanmasına neden oluyor. Bu konuda Ankaralıları üzecek ve zor anlar yaşamalarına neden olacak haber EGO'dan geldi.
Sıcaklar Ankara'yı vurdu, Başkent halkı kaçacak yer aradı Sıcaklar Ankara'yı vurdu, Başkent halkı kaçacak yer aradı Türkiye'nin dört bir yanından gelen sıcaktan bunalan vatandaş görüntülerine yenileri eklenmeye devam ediyor. Yüksek sıcaklıklara nemin de etkilenmesi yaşanılan zorluğu üst seviyeye çıkardı.
Bakan Yerlikaya Ankara dahil 16 ilde düzenlenen FETÖ operasyonlarının bilançosunu açıkladı Ankara dahil 16 ilde FETÖ operasyonu! Yurt içi ve yurt dışında kararlı bir şekilde devam eden FETÖ örgütü ile mücadelede yeni gelişmeler yaşanıyor. Kendilerini gizleyen örgüt mensupları elde edilen verilen ışığında saklandıkları yerlerde gözaltına alınıp adalete teslim ediliyor.
Pursaklar'da 4 kişilik grup, kendilerini uyaran adamın evini kurşunladı Pursaklar'da 4 kişilik grup, kendilerini uyaran adamın evini kurşunladı Ankara Pursaklar'da 4 kişilik bir grup, küfür etmemeleri için kendilerini uyaran adamın evini kurşunladı.
Ankara’da metro kullananlar için EGO önemli bir duyuru yaptı! Acelesi olanların planları aksayabilir Ankara’da metro kullananlar için EGO önemli bir duyuru yaptı! EGO Genel Müdürlüğü, sıcak havalar sebebiyle metrolar için yeni bir düzenleme yaptı. EGO, düzenlemenin detaylarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.
Bakanlık açıkladı! Sıcaklıklar düşecek iç kesimlerde yağışlı hava etkili olacak Bakanlık açıkladı! Sıcaklıklar düşecek iç kesimlerde yağışlı hava etkili olacak Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkları vatandaşları bunaltırken son günlerde yağış uyarılarının yapılması da dikkati çekmişti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara ve yurdun diğer pek çok kesiminde sıcaklıkların düşeceği uyarısında bulundu.
Sincan Belediyesi'nin yeni dijital hizmeti vatandaşların işlemlerine kolaylık sağlayacak Sincan Belediyesi'nin yeni dijital hizmeti vatandaşların işlemlerine kolaylık sağlayacak Sincan Belediyesi, yeni dijital sistemi sayesinde e-belediye uygulaması ile vatandaşların daha hızlı ve rahat şekilde işlemlerini gerçekleştirmesini sağlayacak.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu’na ABB Kırsal Hizmetler Daire Başkanı’ndan ziyaret Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu’na ABB Kırsal Hizmetler Daire Başkanı’ndan ziyaret ABB Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Mekin Tüzün, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi üniversite tercih günlerini 2 ilçede başlatıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi üniversite tercih günlerini 2 ilçede başlatıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki faaliyetlerine devam ederken öğrencilere yönelik projelerini açıklamaya da devam ediyor. YKS'nin ardından üniversiteye yerleşmek isteyen öğrencilere tercih desteği sağlayacağını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2 ilçede tercih günleri programını duyurdu.
Ankara Halk Ekmek 73 üretici kooperatifin kalkınmasına destek oldu Ankara Halk Ekmek 73 üretici kooperatifin kalkınmasına destek oldu Ankara Halk Ekmek Fabrikası, bünyesindeki Başkent Market ile 72 üretici kooperatiften 550 milyon liraya yakın yöresel ürün satın alarak kalkınmalarına destek oldu.