Ankara Sincan’da polisin dur ihtarına uymayan şüpheliler yakalandı Ankara Sincan’da polisin dur ihtarına uymayan şüpheliler yakalandı Ankara’nın Sincan ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan iki şüpheli otomobillerinin lastiklerine ateş edilmesi sonucu yakalandı. Operasyonda çok sayıda yasaklı madde ve para bulundu.
ABB 46 bin 25 çocuk için kişi başı 200 TL süt desteği ödemesini Başkent Kart'a yaptı ABB 46 bin 25 çocuk için kişi başı 200 TL süt desteği ödemesini Başkent Kart'a yaptı Ankara Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı nesiller yetiştirmek için başlattığı “Süt Desteği Projesi” devam ediyor. Bu çerçevede Başkan Yavaş, 46 bin 25 çocuk için kişi başı 200 TL süt desteği ödemesini Başkent Kart'a yaptıklarını duyurdu.
Keçiören Belediyesi yasaklı madde ile olan mücadelesini sürdürüyor Keçiören Belediyesi yasaklı madde ile olan mücadelesini sürdürüyor Keçiören Belediyesi güvenlik görevlilerine, yasaklı madde ile mücadele kapsamında farkındalık ve bilgilendirme semineri gerçekleştirdi.
EGO Genel Müdürü Engin, Polatlı’daki vatandaşların sorunlarını dinleyecek EGO Genel Müdürü Engin, Polatlı’daki vatandaşların sorunlarını dinleyecek Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden Polatlı’da ikamet eden vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yaptı. Buna göre EGO’nun Genel Müdürü Taylan Engin, Polatlı’da vatandaşlarla buluşacak.
Pursaklar’da çocuklar yazın keyfini Oyuncakistan ile çıkarıyor Pursaklar’da çocuklar yazın keyfini Oyuncakistan ile çıkarıyor Pursaklar Belediyesi, Karaca Caddesi’nde yaptırdığı Oyuncakistan Parkı ile çocuklara keyifli bir yaz geçirtiyor.
Ankara Akyurt'taki geri dönüşüm tesisinde çıkan yangına müdahale sürüyor Ankara Akyurt'taki geri dönüşüm tesisinde çıkan yangına müdahale sürüyor Ankara'nın Akyurt ilçesindeki geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Olay yerine Akyurt ilçesi ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken yangını söndürme çalışmaları da devam ediyor.
Filenin Sultanları’nın olimpiyat yolculuğu heyecanı ABB’nin dev ekranlarında yaşanacak! Sandalyesini kapan gelecek! Filenin Sultanları’nın olimpiyat yolculuğu heyecanı ABB’nin dev ekranlarında yaşanacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi, bir kez daha milli maç heyecanını parklarda ve dev ekranlarda yaşatmaya hazırlanıyor. Filenin Sultanları’nın Paris olimpiyat yolcuğuna ABB destek olacak.
Ankara Keçiören'de kadın kavgası! Elindeki telefonu yüzüne fırlattı Ankara Keçiören'de kadın kavgası! Elindeki telefonu yüzüne fırlattı Başkent Ankara'da akıl almaz olaylar yaşanmaya devam ediyor. Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına her geçen gün bir yenisi eklenirken son olarak Keçiören ilçesinde akıllara durgunluk veren bir kadın kavgası yaşandı.
Keçiören Belediyesi tercih sürecinde öğrencilere yardımcı olacak Keçiören Belediyesi tercih sürecinde öğrencilere yardımcı olacak Keçiören Belediyesi YKS tercih sürecinde öğrencilere yardımcı olacak. Bu kapsamda ilçedeki Tepebaşı Kurs Merkezi’nde öğrencilere rehberlik hizmeti verilecek.
Ankaralılar dikkat az önce duyuruldu! Sincan Etimesgut Bala Polatlı ilçelerinde saatlerce sürecek Ankaralılar dikkat az önce duyuruldu! Sincan Etimesgut Bala Polatlı ilçelerinde saatlerce sürecek Ankara'nın Sincan, Etimesgut, Bala, Polatlı ilçelerinde yaşayanlar için önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda bu ilçelerde uzun süreli kesinti olacağı ifade edilirken mağduriyetlerin önüne geçmek için de detaylara yer verildi.
Ankara Amasya arası kaç saat sürüyor? Araba ve otobüsle ne kadar zamanda gidilir? Ankara Amasya arası kaç saat sürüyor? Araba ve otobüsle ne kadar zamanda gidilir? Ankara'dan Amasya'ya gidecek vatandaşlar, Ankara Amasya arasının ne kadar sürede gidileceğini araştırıyor.
Kızılay-Koru metro hattı çalışıyor mu? Kızılay-Koru metro hattı çalışıyor mu? Başkent Ankara'da dün Kızılay-Koru metro hattı geçici olarak hizmet dışı kalmıştı. Vatandaşlar sorunun düzelip düzelmediğini merak ediyor.