Yenimahalle Belediyesi 35 bin porsiyon aşure dağıttı Yenimahalle Belediyesi 35 bin porsiyon aşure dağıttı Yenimahalle Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla 35 bin porsiyon aşure dağıttı. Aşure kazanları önünde uzun kuyruklar oluştu.
Sıcaklardan kavrulan Ankara’nın imdadına yaz yağmurları yetişti! Barajlarda doluluk oranı arttı Sıcaklardan kavrulan Ankara’nın imdadına yaz yağmurları yetişti! Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte bunaltıcı sıcakların etkisinde olan Ankara’da zaman zaman kuvvetli sağanaklar meydana geliyor. Meydana gelen yağışlar barajlardaki doluluk oranını arttırdı.
Ankara'da nostalji rüzgarı devam ediyor! Sandalyesini kapan açık havada sinema keyfi yaşıyor Ankara'da nostalji rüzgarı devam ediyor! Sandalyesini kapan açık havada sinema keyfi yaşıyor Başkent Ankara'da düzenlenen etkinliklere olan ilgi sürüyor. Belediyelerin ücretsiz etkinlik takvimleri takip edilirken açık havada sinema keyfi müjdesi veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri'ne devam ediyor.
ABB olimpiyat oyunları heyecanını dev ekranda yaşatacak! ABB olimpiyat oyunları heyecanını dev ekranda yaşatacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi EURO 2024’ten sonra Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları heyecanını da yine dev ekranlarda yaşatacak.
Ankara Yenimahalle'de servis kazası meydana geldi! Ankara Yenimahalle'de servis kazası meydana geldi! Akşam saatlerinde şehirde bir kaza olayı daha yaşandı. Söz konusu olayın adresi Güventepe mahallesi olurken, kazada istenmeyen bir durumun olmaması tek teselli oldu.
Ankara Altındağ'da çıkan arazi yangını korku dolu anlar yaşattı Ankara Altındağ'da çıkan arazi yangını korku dolu anlar yaşattı Başkentin dört bir yanından yangın haberleri birer birer gelmeye devam ediyor. Çıkan yangın bulunduğu bölgeyi olduğu kadar şehir genelini de olumsuz yönde etkiliyor.
Ankara Mamak'ta rampadan kayan araba 3 araca çarparak durabildi Ankara Mamak'ta rampadan kayan araba 3 araca çarparak durabildi Akşam saatlerinde şehrin bazı noktalarında etkisini gösteren yağmurlar istenmeyen durumlara yol açtı. Boğaziçi mahallesinde yaşanan kazada bu duruma örnek olaylardan birisi oldu.
Ankara'da bu bilgiyi öğrendikten sonra metrolara bakış açınız değişecek!  İstanbul, Bursa, İzmir, Samsun hep bu mantıkta Ankara'da bu bilgiyi öğrendikten sonra metrolara bakış açınız değişecek! Her gün binlerce insanın gitmek istediği yere kısa sürede ulaşmasını sağlayan metrolar kullanım yeri kadar tasarımı ile de farklılık gösteriyor. Metroların farklılığı ülke genelinde aynı şekilde kullanılıyor.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir? Ankara Bilkent Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir? Türkiye'nin sağlık konusunda son yıllara damga vuran en büyük girişimler arasında şehir hastaneleri yer alıyor. Hastanelerden oluşan dev bir üniversite izlenimi veren Şehir hastanelerinin sayıları artırılmaya devam ediliyor.
Ankara'da emekli olan trafik polisine duygulandıran kutlama Ankara'da emekli olan trafik polisine duygulandıran kutlama Başkentin en işlek yerlerinden olan Meşrutiyet caddesi bugün yüzleri güldüren anlara sahne oldu. Ankara Emniyet Müdürlüğünde çalışan bir trafik polisi için meslek hayatının son gününde iş arkadaşları anlamlı bir jest yaptı.
Ankara'da yağmur etkisini gösterdi, anında uyarı geldi! Ankara'da yağmur etkisini gösterdi, anında uyarı geldi! Günlerdir yoğun bir sıcaklık ile karşı karşı kalan Ankara'da vatandaşların serin anlar yaşamasına neden olan bir yağmur başladı. Bir çok yerde başlayan yağmur vatandaşların bir nebze olsun rahatlamasına neden oldu.
Ankara'nın suyu kritik seviyelerde seyretmeye devam ediyor Ankara'nın suyu kritik seviyelerde seyretmeye devam ediyor Başkent Ankara yaz aylarının olumsuz etkilerini hissetmeyi sürdürüyor. Günlük hayatta insanları zorlayan sıcaklıklar barajlarında hızlıca boşalmasına sebebiyet veriyor.