ABB Üniversite Tanıtım ve Tercih Günlerini Gençlik Parkı'nda düzenleyecek ABB Üniversite Tanıtım ve Tercih Günlerini Gençlik Parkı'nda düzenleyecek Ankara Büyükşehir Belediyesi, YKS'nin ardından kentteki öğrencilere yönelik projelerini açıklamaya devam ediyor. Üniversiteye yerleşmek isteyen öğrencilere tercih desteği sağlayacağını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, tercih günleri programını Gençlik Parkı'nda yapacağını duyurdu.
DEAŞ'a yönelik Ankara dahil 13 ilde Gürz 1 operasyonları düzenlendi DEAŞ'a yönelik Ankara dahil 13 ilde Gürz 1 operasyonları düzenlendi Ülkemizin güvenliğinin sağlanması için birbirinden farklı adımlar atılmaya devam ediyor. Güvenlik güçleri sınır içi ve dışındaki güvenlik ile huzurun sağlanmasına yönelik son olarak Ankara dahil 13 ilde Gürz-1 operasyonları düzenledi.
Ankara'da bir iş makinesi tırdan düştü! Ankara'da bir iş makinesi tırdan düştü! Facianın eşiğinden dönülen olay Altındağ mahallesinde meydana geldi. Metrelerce sürüklenen aracın nasıl bir hasar verdiği kaza sonrası belli oldu.
Ankara Altınpark nerede, nasıl gidilir, neler yapılır? Ankara Altınpark nerede, nasıl gidilir, neler yapılır? Başkentliler yılın büyük bir kısmında boş zamanlarını park ve bahçelerde geçiriyor. Belediyeler tarafından yapılan parklardan bazıları diğerlerinden bir adım daha öne çıkıyor.
Pursaklar Belediyesi'nin eğitim verdiği kadınlar sergi açtı Pursaklar Belediyesi'nin eğitim verdiği kadınlar sergi açtı Ankara'nın Pursaklar ilçesinde belediye tarafından verilen eğitimlerden faydalanan kadınlar güzel projeler ortaya koymayı sürdürüyor. Bu kapsamda Hanım Evlerinde eğitim alan kursiyerler mini bir sergi düzenledi.
Ankara'nın komşu şehirleri başkent ile bağını sürdürüyor Ankara'nın komşu şehirleri başkent ile bağını sürdürüyor Ankara başkent olması nedeniyle bulunduğu bölgede yer alan şehirlerden bir adım öne çıkıyor. Şehrin gelişmişliği çevre illere de olumlu yansıyor. Bu kapsamda şehirler arası bir çok başlıkta etkileşim oluyor. Ankara'nın 7 adet komşu şehri bulunuyor.
Ankara Sincan'da günlerdir su kesintisi olan mahallede büyük tepki! Ankara Sincan'da günlerdir su kesintisi olan mahallede büyük tepki! İnsanların günlük hayatlarını sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmesi adına olmazsa olmazlar arasında su yer alıyor. Yerleşim yerlerine yetkililer tarafından sağlanan suda kesinti olduğunda büyük bir zorluk yaşıyor.
Ankara'da bir şahıs güveç isteğini yapmayan pide fırınına saldırdı! Ankara'da bir şahıs güveç isteğini yapmayan pide fırınına saldırdı! Elmadağ ilçesinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. İddiaya göre bir şahıs pide fırını işleyen komşularını bir çok defa rahatsız ederek onlara zorluklar yaşattı.
Ankara’da dolmuş ücretlerine de zam geldi! İndi bindi 25 TL oldu! Ankara’da dolmuş ücretlerine de zam geldi! İndi bindi 25 TL oldu! Ankara’da toplu taşımaya gelen zammın ardı arkası kesilmiyor. Otobüslerden sonra dolmuşlara da zam geldiği açıklandı.
Beypazarı'nda ormanlık alanlar yangın gözetleme kulelerinden takip ediliyor Beypazarı'nda ormanlık alanlar yangın gözetleme kulelerinden takip ediliyor Başkent Ankara'da ormanlık alanları ile vatandaşların gözde ilçeleri arasında yer alan Beypazarı'nda orman yangınlarına müdahale edilmesi için yangın gözetleme kulelerinden anlık takip yapılıyor.
Çubuk'ta asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybeden stajyer son yolculuğuna uğurlandı Çubuk'ta asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybeden stajyer son yolculuğuna uğurlandı Ankara Çubuk'ta asansör boşluğuna düşerek yaşamını yitiren 15 yaşındaki stajyer öğrenci, son yolculuğuna uğurlandı.
Ankara'da öğrenci, tam bilet ve abonman ne kadar oldu? Ankara'da öğrenci, tam bilet ve abonman ne kadar oldu? Başkent Ankara'da toplu taşıma ücretlerine zam gelmesi üzerine öğrenci, tam bilet ve abonmanın ne kadar olduğu merak edildi.