48. Hitit Rallisine Başkent Ankara ev sahipliği yapacak 48. Hitit Rallisine Başkent Ankara ev sahipliği yapacak Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından yapılan açıklama ile 48. Hitit Rallisine Başkent Ankara'nın ev sahipliği yapacağı ifade edildi. Etkinliğe ilişkin detaylar belli olurken yarış takvimini de derledik.
Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Mehmet Cahit Güran kimdir? Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Mehmet Cahit Güran kimdir? Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, Resmi Gazetede yayınlanan rektör atamalarındaki yeni isimden biri oldu. Hacettepe Üniversitesine Rektör olarak atanan Mehmet Cahit Güran'ın kimliği merak edildi.
Sağlık Bakanlığına bir Resmi Gazete ataması daha! Görevden alınanlar açıklandı Sağlık Bakanlığına bir Resmi Gazete ataması daha! Görevden alınanlar açıklandı Gece saatlerinde yayınlanan Resmi Gazetede Sağlık Bakanlığına yönelik bir dizi yeni kararlar alındı. Kısa zaman aralıkları ile 2 defa üst düzey atama kararı verilmesi dikkatlerden kaçmadı.
Resmi Gazete'de yayınlandı! Ankara'nın 2 üniversitesinin rektörü değişti! Resmi Gazete'de yayınlandı! Ankara'nın 2 üniversitesinin rektörü değişti! 26 Temmuz gününe ait Resmi Gazete sayısı ilgili internet sitesi üzerinden yayınlandı. Normalden daha geç yayınlanan son sayıda bir çok kurum ve kuruluşa yönelik atama kararı alındığı görüldü.
Ankara Mamak'ta bir kız annesini bıçakladı Ankara Mamak'ta bir kız annesini bıçakladı Korku filmlerini aratmayan kan dondurucu olay Akdere'de yaşandı. Bir binadan gelen bağırışmalar ile ne olduğunu anlamaya çalışan insanlar vahşete gözleri ile tanık oldu.
Güvenpark kapalı mı, neden tadilata girdi, ne yapılıyor, açılış tarihi belli mi Güvenpark kapalı mı, neden tadilata girdi, ne yapılıyor, açılış tarihi belli mi Ankara'nın en işlek ve popüler yerlerinden olan Kızılay'da yer alan Güvenpark şehirde Cumhuriyet döneminin ilk parkı olarak biliniyor. 94 yıllık park bir asra doğru giderken yenilenmeye devam ediyor.
Keçiören Belediyesi yeniden moloz alımına başlayacağını duyurdu! Keçiören Belediyesi yeniden moloz alımına başlayacağını duyurdu! Ankara'nın Keçiören ilçesinde geçtiğimiz haftalarda belediye meclisi vatandaşların molozlarını toplama hizmetinin artık olmaması yönünde karar almıştı. Halk tarafından olumsuz olarak karşılanan bu olay sonrası belediye beklenen açıklamayı yaptı.
Ankara'da köpeklerin ağır yaraladığı Tunahan 15. defa ameliyat oldu! Ankara'da köpeklerin ağır yaraladığı Tunahan 15. defa ameliyat oldu! Son dönemde ülkemizde yaşanan onlarca başıboş köpek saldırısının sembol ismi olan minik Tunahan bir kez daha bıçak altına yattı. Zor günler geçiren küçük çocuğun başına deri nakli gerçekleştirildiği ifade edildi.
Ankara Türk Hava Kuvvetleri Müzesi havacılık tutkunlarını bekliyor Ankara Türk Hava Kuvvetleri Müzesi havacılık tutkunlarını bekliyor Ankara'nın bir çok ilçesinde insanların ilgisini çeken müzeler bulunuyor. Farklı konular üzerine açılan bu yerler her yaştan insanın ilgisini çeken özellikler barındırıyor.
Ankara'nın kalbinde 4 gün sürecek yasak! Gitmek isteyen planını iptal etsin Ankara'nın kalbinde 4 gün sürecek yasak duyuruldu! Ankara ülkenin yönetim merkezinde olmasından dolayı önemli yapıları da bünyesinde barındırıyor. Bu yerleri görmek isteyen vatandaşlar ise özel programlar yapılıyor.
Ankara'da kısa süreli sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi Ankara'da kısa süreli sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi Gündüz saatlerinde Ankara'da etkili olması beklenen bir yağışa karşı vatandaşlara uyarı yapılmıştı. ABB ve Ankara Valiliğinin yaptığı önemli uyarılar sonrasında beklenen yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı.
Ankara'da tırdan fırlayan teker 13 yaşındaki kızı hayattan kopardı Ankara'da tırdan fırlayan teker 13 yaşındaki kızı hayattan kopardı Hayret verici olayın adresi Ankara'nın Elmadağ ilçesi oldu. Seyir halindeyken tırdan çıkan teker genç yüzünden bir çocuk hayatını kaybetti.