Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını daha modern bir hale getiriyor Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını daha modern bir hale getiriyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde park ve bahçeler konusundaki hassasiyet devam ediyor. Vatandaşların bu yerleri çok sevdiğinin bilincinde olan belediye yönetimi, parkları onların ihtiyaçlarına göre yeniden düzenliyor.
Karsu Ankaralılara unutulmaz bir akşam yaşattı Karsu Ankaralılara unutulmaz bir akşam yaşattı Hollanda'da doğup büyüyen ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Karsu'nun başkentte bir konser vereceği açıklanmıştı. ABB'nin katkıları ile gerçekleşen konser Türkiye - Hollanda ilişkilerinin 100. yıl dönümüne atfedilmişti.
Ankara Etimesgut'ta polisler kapkaç suçlusunu 17 günde 217 görüntü izleyerek yakaladı Ankara Etimesgut'ta polisler kapkaç suçlusunu 217 görüntü izleyerek yakaladı Gün içinde gerçekleşen suçlar ile ilgili sokak kameraları emniyet mensuplarının işinin büyük oranda kolaylaştırıyor. Görüntüler aracılığıyla suçluları daha kolay tespit eden ekipler soruşturmaları daha hızlı bir şekilde tamamlıyor.
Ankara'da define ararken patlama yaşandı! 1 kişi hayatını kaybetti Ankara'da define ararken patlama yaşandı! 1 kişi hayatını kaybetti Okuyanda şaşkınlık uyandıran olayın adresi Kalecik ilçesi oldu. İlçede bir alanda define olduğuna inanan ve bu konuda kazı çalışmaları yapanlar kötü bir sonla karşılaştı.
Yenimahalle Belediyesi açık hava sineması ile vatandaşlara keyifli anlar yaşattı Yenimahalle Belediyesi açık hava sineması ile vatandaşlara keyifli anlar yaşattı Ankara'da yaz günleri yoğun bir şekilde geçmeye devam ediyor. Yerel yönetimler tarafından vatandaşların gün içinde olduğu gibi akşam saatlerinde de sosyalleşmesi adına programlar hazırlanıyor.
Ankara'da asansör boşluğuna düşüp vefat eden kız olayında ihmal iddiası Ankara'da asansör boşluğuna düşüp vefat eden kız olayında ihmal iddiası Geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşanan olayda henüz 13 yaşında bir kız mahsur kaldığı asansörden kurtarılırken hayatını kaybetmişti. Genç kızın vefatı ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.
Kahramankazan Belediyesi bebek ve yaşlılara evde bakım hizmeti veriyor Kahramankazan Belediyesi bebek ve yaşlılara evde bakım hizmeti veriyor Gün içinde çok sayıda insan özel sebeplerinden dolayı diğer insanlar gibi hayatına devam edemiyor. Bu kapsamda yerel yönetimler tarafından vatandaşların ayağına kadar ulaştırılan hizmet büyük önem taşıyor.
Ankara Sincan'da doğalgaz borusu patladı! Ankara Sincan'da doğalgaz borusu patladı! Sincan ilçesinde yaşanan olayda büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğü öğrenildi. Bir caddede yaşanan çalışma esnasında yaşanan patlama büyük bir korku yaşattı.
İçişleri Bakanı Yerlikaya Ankara Anafartalar Çarşısını ziyaret etti İçişleri Bakanı Yerlikaya Ankara Anafartalar Çarşısını ziyaret etti Görevde bulunduğu 1 yıllık süre zarfında bir çok geniş çaplı operasyon gerçekleştirilmesi ile akıllarda yer edinen Ali Yerlikaya vatandaşlarla da bir araya geliyor. Bu kapsamda Bakan Yerlikaya bu kapsamda Ulus'ta esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi
Ankara'da kopan tır lastiğinin çarpması sonucu vefat eden gencin yeni görüntüleri ortaya çıktı Ankara'da kopan tır lastiğinin çarpması sonucu vefat eden gencin yeni görüntüleri ortaya çıktı Ankara'da tırdan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki kız hayatını kaybetmişti. Söz konusu kazanın hemen öncesine ait görüntüler ortaya çıktı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçilere mazot desteği sağlayacak Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçilere mazot desteği sağlayacak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarımı, tarımsal faaliyetleri ve çiftçiyi desteklemek adına çalışmalarına devam ediyor. Kırsal kesime yönelik çalışmalarını sürdüren belediye, çiftçiye mazot desteği müjdesi verirken başvuruların da alınmaya başladığını duyurdu.
Kahramankazan Belediyesinden Ankara Atlı Okçuluk 1. Eleme Müsabakalarına davet Kahramankazan Belediyesinden Ankara Atlı Okçuluk 1. Eleme Müsabakalarına davet Kahramankazan Belediyesi, ilçede düzenlenecek olan Ankara Atlı Okçuluk 1. Eleme Müsabakalarına davette bulundu. Tüm vatandaşların davet edildiği etkinliğe dair detaylar da belli oldu.