Ankara Yenimahalle'de resmi plakalı araç kaza yaptı! Ankara Yenimahalle'de resmi plakalı araç kaza yaptı! Söz konusu kaza gece saatlerinde meydana geldi. Devlet kurumlarına ait olduğu siyah plakasından anlaşılan aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
Ankara'da küfürlü konuşmadan rahatsız olan kadının evini taşladılar Ankara'da küfürlü konuşmadan rahatsız olan kadının evini taşladılar Sincan'da yaşanan olayda bir kadın sokaktaki gençlerden konuşurken söyledikleri konusunda dikkat etmelerini istedi. Söz konusu kadın uyarıyı yaptığına pişman oldu.
ABB'nin Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri devam ediyor ABB'nin Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ‘Açık Hava Sinema Günleri’nde bu hafta da seyirciyle buluştu. Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği film gecesinde Süt Kardeşler filmi beğeniye sunuldu.
Ankara'da Göksu Parkı mevkiinde kaza yapan otomobil alev alev yandı Ankara'da Göksu Parkı mevkiinde kaza yapan otomobil alev alev yandı Başkent Ankara'da meydana gelen bir trafik kazası sonrası otomobil, alev alev yandı. Yanan otomobilin görüntüleri ise bir görgü tanığının cep telefonu kamerası ile kaydedilerek basına servis edildi.
Ankara Kahramankazan'daki anız yangını kontrol altına alındı Ankara Kahramankazan'daki anız yangını kontrol altına alındı Son günlerde pek çok ilden yangın haberi gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde anız yangını çıktığı öğrenilirken yangının kontrol altına alındığı bildirildi.
340 kilometrelik İstiklal Yolu’ndaki motosiklet sürüşü Kastamonu’dan Ankara’ya devam ediyor 340 kilometrelik İstiklal Yolu’ndaki motosiklet sürüşü Kastamonu’dan Ankara’ya devam ediyor 340 kilometrelik İstiklal Yolu’ndaki motosiklet sürüşü ikinci gününde devam ediyor. Kurtuluş Savaşı ruhunu yaşatmak için Kastamonu’dan Ankara’ya motosikletleri ile giden bir grup, Türkiye’nin en uzun kortej sürüşüne imza attıklarını bildirdi.
Büro MemurSen Bolu'dan Ankara'ya yürümeye devam ediyor Büro MemurSen Bolu'dan Ankara'ya yürümeye devam ediyor Büro Memur-Sen, Enerji Bir-Sen ve Ulaştırma Memur-Sen, Bolu'dan Ankara'ya başlattıkları yürüyüşe devam ediyorlar. Ankara'da sona erecek yürüyüş için adım atılmaya devam ederken açıklama da geldi.
Keçiören Belediyesi duyurdu! 48. Hitit Rallisinin startı verildi Keçiören Belediyesi duyurdu! 48. Hitit Rallisinin startı verildi Türkiye otomobil sporları tarihinin en önemli yarışlarından biri olan Hitit Rallisi, 3 yıllık aradan sonra 48. kez Keçiören’de verilen startla başladı. Keçiören Belediyesi de konuyla ilgili bilgiler verdi.
Yenimahalle Belediyesinin havuzları serinlemek isteyenlerin uğrak noktası oluyor Yenimahalle Belediyesinin havuzları serinlemek isteyenlerin uğrak noktası oluyor Yaz sıcaklarından bunalan vatandaşların serinlemek için tercih ettiği havuzlara olan ilgi devam ederken Yenimahalle Belediyesinin havuzları da ilçe halkından rağbet görüyor.
Ankara Kahramankazan'daki zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı Ankara Kahramankazan'daki zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı Başkent Ankara'da trafik kazası haberleri gelmeye devam ediyor. Ankara'da yaşanan trafik kazaları basına yansımaya devam ederken Kahramankazan ilçesinde zincirleme trafik kazası meydana geldi.
KGM yol durum bülteni paylaşıldı! İşte karayollarında son durum KGM yol durum bülteni paylaşıldı! İşte karayollarında son durum Yola çıkacak olan vatandaşlar, açıklanan yol durum bülteni ile yollardaki bakım ve onarım çalışmaları hakkında bilgi sahibi oluyor. KGM tarafından paylaşılan yol durum bülteni ile 28 Temmuz tarihli yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı alanlar belli oldu.
Ankara Kızılcahamam'da polisler bıçaklı saldırganı vurarak durdurabildi Ankara Kızılcahamam'da polisler bıçaklı saldırganı vurarak durdurabildi Elindeki kesici madde ile bir çok kişiyi yaralayan şahıs polislere de zarar verebileceğini düşündü. Şahıs gerekli uyarıları yaptığı halde saldırı ile karşılaşan ekipler şahsa gerekli müdahaleyi uyguladı.