ABB Oyuncak Kütüphanelerinde yaz atölyeleri devam ediyor ABB Oyuncak Kütüphanelerinde yaz atölyeleri devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Kütüphanelerinde başlayan yaz atölyeleri hız kesmeden devam ediyor. Ankaralı ailelerin ilgi gösterdiği yaz atölyelerinde eğitim alan çocuklar pek çok etkinliğe katılma imkanı elde ediyor.
Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'de ziyaretçiler ağırlanmaya devam ediyor Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'de ziyaretçiler ağırlanmaya devam ediyor Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi, vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Pursaklar'a gelen vatandaşların ziyaret ettikleri alanlar arasında yer alan Endemik Vadi, her yaştan vatandaşı ağırlamaya devam ediyor.
Yenimahalle Belediyesi Açık Hava Sinema Günlerinde Lohusa rüzgarı esti Yenimahalle Belediyesi Açık Hava Sinema Günlerinde Lohusa rüzgarı esti Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilen Açık Hava Sinema Günleri etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Açık Hava Sinema günlerinde bu kez Lohusa filmi gösterime girerken ilçe sakinlerinin de ilgisi yoğundu.
ABB Meteoroloji metrosunda Öğrenci Çalışma İstasyonunu hizmete açtı ABB Meteoroloji metrosunda Öğrenci Çalışma İstasyonunu hizmete açtı Öğrenci dostu projelerini vatandaşlara sunmaya devam edeceğini ifade eden Ankara Büyükşehir Belediyesinden yeni açıklama geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji Metro durağında öğrenci çalışma istasyonunu hizmete açtı.
Ankara'da resmi plakalı aracın motosikletle çarpışması güvenlik kamerasında Ankara'da resmi plakalı aracın motosikletle çarpışması güvenlik kamerasında Ankara'da resmi plakalı aracın motosiklet ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada motokurye yaralanırken resmi araçta maddi hasar meydana geldi. Kazaya ait görüntüler ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Ankara kara yollarında son durum! KGM yol durumunu açıkladı Ankara kara yollarında son durum! KGM yol durumunu açıkladı Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istenirken Ankara kara yollarındaki son durum da belli oldu.
Meteoroloji Ankara'da beklenen hava durumunu açıkladı Meteoroloji Ankara'da beklenen hava durumunu açıkladı Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava durumu verileri belli oldu. MGM bazı illerde beklenen en yüksek hava sıcaklıklarını açıklarken Ankara'da havanın nasıl olacağı da belli oldu.
Yenimahalle Belediyesi İABB'nin eğitimlerine ev sahipliği yaptı Yenimahalle Belediyesi İABB'nin eğitimlerine ev sahipliği yaptı Yenimahalle Belediyesi, İABB tarafından bağlı belediyelerin Yazı İşleri Müdürlüklerine yönelik düzenlenen “Yazışma Kuralları” konulu eğitime ev sahipliği yaptmak üzere kapılarını araladı.
Keçiören Belediyesi YKS tercihi yapacak gençlere danışmanlık hizmeti sağlıyor Keçiören Belediyesi YKS tercihi yapacak gençlere danışmanlık hizmeti sağlıyor Keçiören Belediyesi, üniversite eğitimi almak isteyen gençler için ücretsiz olarak YKS tercih desteği sağlıyor. YKS tercih desteği almak isteyen öğrenciler için detayları paylaşan Keçiören Belediyesi bir de davette bulundu.
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'dan Ankara Ayaş'a ziyaret Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'dan Ankara Ayaş'a ziyaret Türkiye'nin ekonomisini ve sosyal hayatını ayakta tutan hayvancılık konusunda devlet kurumlarının desteği sürüyor. Bu konuda güncel olarak plan ve programlarına devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı binlerce insana işlerinde süreklilik sağlaması adına yardımlarda bulunuyor.
Beypazarı Müftülüğü yaz Kur'an kursları sürüyor Beypazarı Müftülüğü yaz Kur'an kursları sürüyor Yaz tatilinin başlaması ile beraber camilerde de öğrenciler için yaz Kur'an kurslarına start veriliyor. Kur'an kurslarına katılımlar devam ederken Ankara Beypazarı'nda da Kur'an kursları sürüyor.
Kahramankazan Belediyesi ilçedeki eksikleri birer birer gideriyor Kahramankazan Belediyesi ilçedeki eksikleri birer birer gideriyor Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde tespit edilen noktalara belediye ekipleri tarafından gerekli müdahalelerde bulunuluyor. Yapılan çalışmalar ile ilçe insanlarının sıkıntılarının giderilmesi amaçlanıyor.