Kahramankazan Belediyesi cadde ve sokakları tertemiz hale getiriyor Kahramankazan Belediyesi cadde ve sokakları tertemiz hale getiriyor Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde vatandaşların hijyen sıkıntısı çekmemesi adına çalışmalar devam ediyor. Belediye personellerinin bu konuda yoğun bir mesai harcadığı bildiriliyor.
Eski Bakan Abdüllatif Şener'in acı günü! Oğlu anneannesini rehin alıp katletti Ankara'da cinayet: Eski Bakan Şener'in oğlu anneannesini vurdu Uzun yıllar boyunca AK Parti'de ve son dönemlerde CHP çatısı altında siyaset yapan Şener'i şok eden olay Ankara'da yaşandı. Aile içi cinayet kısa sürede gündem oldu.
Sincan Belediyesi yetiştirdiği organik sebzeleri ihtiyaç sahiplerine gönderiyor Sincan Belediyesi yetiştirdiği organik sebzeleri ihtiyaç sahiplerine gönderiyor Bir çok şehirde olduğu gibi Ankara'da da maddi durumu ihtiyaçlarını karşılamaya yetmeyenlere destek olunuyor. Sincan'da ise dar gelirli ailelere gıda yönünde yardım edilirken önemli bir konuya dikkat ediliyor.
AKK Başkanı Yılmaz'dan davet: 11 Ülkenin halk oyunları kültürü Ankara'da tanıtılacak! 11 Ülkenin halk oyunları kültürü Ankara'da tanıtılacak! Başkent Ankara yıl içerisinde bir çok kültürel organizasyona ev sahipliği yapıyor. Türkiye ve Ankara'ya özgü organizasyonlara ek olarak ülkeler arası bağı kuvvetlendiren çalışmalarda Ankara'da yapılıyor.
ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Yalçın ABB Başkanı Yavaş'a tepki gösterdi ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Yalçın ABB Başkanı Yavaş'a tepki gösterdi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, düzenlediği basın toplantısında ABB Başkanı Mansur Yavaş'a tepki gösterdi.
Kahramankazan Belediyesi ilçede geri dönüşüm atağı başlattı Kahramankazan Belediyesi ilçede geri dönüşüm atağı başlattı Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Atık Getirme Merkezi’nde doğayı ve çevreyi korumak için sıfır atık çalışmasına devam ederken bu çalışmaya katılan vatandaşlara da ödül verileceğini bildirdi.
Ankara Altındağ'da polis uygulamasından kaçan araç 2 polisin yaralanmasına neden oldu Ankara Altındağ'da polis uygulamasından kaçan araç 2 polisin yaralanmasına neden oldu Başkent Ankara'da meydana gelen asayiş olayları basına yansımaya devam ederken bu kez gündeme sivil araç ile polis arabası kovalamacası gündeme geldi. Ankara'da polis uygulamasından kaçan araç, 2 polisin yaralanmasına neden oldu.
Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Metin Akyüz görevinden istifa etti Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Metin Akyüz görevinden istifa etti Ankaragücü eski başkanları arasında yer alan Metin Akyüz, Etimesgut Belediye Başkan yardımcılığı görevinden sürpriz bir şekilde istifa etti. İstifa nedeni merak edilen Akyüz'ün açıklama yapığı yapmadığı sorusu da gündemdeki yerini aldı.
Ankara Teknoloji Köprüsü'nden yeni yarışma! Ankara Teknoloji Köprüsü'nden yeni yarışma! ABB, “Sustain2solve Summit 2024 Ankara” konulu “Sürdürülebilirlik Odaklı Girişim Fikri Yarışması”na ev sahipliği yaptı. Ankara'nın ev sahipliği yaptığı yarışmanın detayları paylaşıldı.
Pursaklar Belediyesi ekipleri gri duvarları sanatsal galeri haline dönüştürdü Pursaklar Belediyesi ekipleri gri duvarları sanatsal galeri haline dönüştürdü Sanatsal ve kültürel çalışmalarla Ankara'da çeşitli farklılıklar ortaya koyan Pursaklar Belediyesi, gri duvarları sanatsal galeri haline dönüştürdü.
Keçiören Belediyesi hafriyat kamyonlarını denetledi Keçiören Belediyesi hafriyat kamyonlarını denetledi Keçiören Belediyesi bir takım denetlemeleri gerçekleştirmek üzere saha indi. Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Keçiören’de hafriyat kamyonlarına yönelik tonaj ihlali ve kaçak hafriyat döküm denetimi yaptı.
Yenimahalle Belediyesi 4.Geleneksel Kahve Festivali'ne ev sahipliği yapıyor Yenimahalle Belediyesi 4.Geleneksel Kahve Festivali'ne ev sahipliği yapıyor Yenimahalle Belediyesi ilçede farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. İlçede bu kez Kahve Festivali'ne ev sahipliği yapacağı ifade edilirken program detayları da belli oldu.