Keçiören Belediyesi 2. Uluslararası Türk Kültürü Sempozyumu'na ev sahipliği yaptı Keçiören Belediyesi 2. Uluslararası Türk Kültürü Sempozyumu'na ev sahipliği yaptı Keçiören Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2. Uluslararası Türk Kültürü Sempozyumu tamamlandı. Düzenlenen sempozyum yoğun ilgi gördü.
Gölbaşı Belediyesi'nde görevli antrenörlerden meme kanseri farkındalığı Gölbaşı Belediyesi'nde görevli antrenörlerden meme kanseri farkındalığı Gölbaşı Belediyesi’ne bağlı kurslarda görev yapan kadın antrenörler meme kanserine dikkat çekmek amacıyla pembe matlar üzerinde pilates yaptı.
Ankara BUGSAŞ 18-45 yaş arası 200 şoför alım ilanı yayımladı: Başvurular bugün başladı Ankara BUGSAŞ 18-45 yaş arası 200 şoför alım ilanı yayımladı: Başvurular bugün başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi BUGSAŞ personel alım ilanını bu sabah saatlerinde İŞKUR üzerinden duyurdu. Yayımlanan ilanda BUGSAŞ’a 200 şoför alımı yapılacak. Başvurular yarın sona erecek.
Etimesgut Kent Tiyatrosu KentFest'te ilk oyununu gerçekleştiriyor Etimesgut Kent Tiyatrosu KentFest'te ilk oyununu gerçekleştiriyor Etimesgut Belediyesi, Kent Tiyatrosu'nun düzenlenecek olan . 1. Uluslararası Kent Tiyatro Festivali'nde ilk oyunu ile sahne alacağını duyurdu. Böylelikle KentFest ilk oyununu gerçekleştirerek seyircisi ile buluşmuş olacak.
Sincan Belediyesi'nden ücretsiz çocuk tiyatrosu: Ayşe'nin Masal Dünyası Sincan Belediyesi'nden ücretsiz çocuk tiyatrosu: Ayşe'nin Masal Dünyası Sincan'da çocuk tiyatrosu gösterimleri tüm hızı ile devam ederken Sincan Belediyesi ücretsiz çocuk tiyatrosu için hafta sonu tüm Sincanlıları tiyatroya davet etti. Ayşe'nin Masal Dünyası isimli çocuk oyunu ücretsiz sahnelenecek!
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan okul ziyareti Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan okul ziyareti Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ederken bu sefer okul ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Çırpanoğlu öğrencilerin taleplerini dinlerken bol bol resim çektirdi.
Altındağ Belediyesi'nin Gençlik Merkezlerine rekor başvuru Altındağ Belediyesi'nin Gençlik Merkezlerine rekor başvuru Altındağıl gençler için Altındağ Belediyesi tarafından hizmete sorulan gençlik merkezlerine bu sene yoğun ilgi dikkat çekti. Rekor başvuru yapılan gençlik merkezlerinde 2500 genç kayıt işlemlerini gerçekleştirdi.
Ankara Altındağ’da madde bağımlısı genç baba ve oğlunu bıçakladı Ankara Altındağ’da madde bağımlısı genç baba ve oğlunu bıçakladı Ankara’nın Altındağ ilçesinde madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç annesinin ricası üzerine kendisi ile konuşmak isteyen komşusunu ve oğlunu bıçakla yaraladı. Daha sonra kapılarına silahla dayanan genç ekipler tarafından gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Ankara Barosu seçim için geri sayıma başladı! İşte baro başkan adayları Ankara Barosu seçim için geri sayıma başladı! İşte baro başkan adayları Ankara Barosu yapılacak olan genel kurul toplantısı ile yeni başkanını seçecek. Türkiye'nin en büyük barolarından biri olan Ankara Barosu için 7 grup ve 1 bağımsız başkan adayı yarışacak.
Mamak Belediye Başkanı Şahin Somalı madencileri ziyaret etti! Mamak Belediye Başkanı Şahin Somalı madencileri ziyaret etti! Sendikaya üye oldukları için işten çıkartılan madencilerin Ankara'da ki eylemleri devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Şahin, Kurtuluş Parkı'nda eylemlerini sürdüren madencileri ziyaret etti.
Ankara'da 7.2 şiddetinde deprem tatbikatı yapılacak! Ankara'da 7.2 şiddetinde deprem tatbikatı yapılacak! Ankara, Bolu, Düzce, Sakarya, Çankırı, Karabük ve Zonguldak'ta eş zamanlı deprem tatbikatı yapılacağı açıklandı. Tatbikatta 7,2 şiddetinde depremin çalışacağı belirtildi.
Kızılay Ankara’da ihaleyle gayrimenkul satışı yapacak! Kızılay Ankara’da ihaleyle gayrimenkul satışı yapacak! Türk Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilan ile Ankara Çankaya’da gayrimenkul satışı yapılacağı açıklandı.