Keçiören Belediyesi Milli Yas kapsamında Açık hava sineması etkinliğini iptal etti Keçiören Belediyesi Milli Yas kapsamında Açık hava sineması etkinliğini iptal etti İlan edilen milli yas kararı kapsamında daha önceden duyurusu yapılan programlar sekteye uğradı. Keçiören ilçesinde de bu gerekçe ile bir bilgilendirme yapıldı.
ABB Antalyalı gençleri Ankara'da ağırladı ABB Antalyalı gençleri Ankara'da ağırladı Ankara ülkenin yönetim merkezi olması ve barındırdığı kültürel değerleri ile farklı şehirlerden insanları kendine çekiyor. Belediyeler arasındaki programlar kapsamında da genç bireylerin Ankara'yı görmelerine yardımcı olunuyor.
Ankara Valiliği şehirde aranan 756 kişinin daha yakalandığını duyurdu Ankara Valiliği şehirde aranan 756 kişinin daha yakalandığını duyurdu Türkiye genelinde arama kaydı olan şahısları bulmak ve adalete teslim etme çalışmaları yoğun olarak devam ediyor. Binlerce personelin katılımı ile yapılan faaliyetler önemli sonuçlar ortaya kalıyor.
Kahramankazan Belediyesi vatandaşları iş sahibi yapmayı sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi vatandaşları iş sahibi yapmayı sürdürüyor Ülkenin en büyük ekonomik sorunlarından birisi olan işsizliği önleme adına genelde olduğu gibi yerelde de çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Kahramankazan ilçesinde vatandaşların gelir kapısı bulmasına yardımcı olunuyor.
Olimpiyat ikincisi Yusuf Dikeç Ankara'da coşku ile karşılandı Olimpiyat ikincisi Yusuf Dikeç Ankara'da coşku ile karşılandı Türkiye'ye atıcılık tarihinde ilk madalyasını partneri Şevval İlayda Tarhan ile beraber kazandıran Dikeç olimpiyatların sembolü olmuştu. Atışını yaparken rahat tavırları ile dikkat çeken 51 yaşındaki sporcu Paris serüvenini tamamladı.
Ankara dahil 23 ilde Siberağ 3 operasyonları ile 68 şüpheli yakalandı Ankara dahil 23 ilde Siberağ 3 operasyonları ile 68 şüpheli yakalandı Ülkemizin güvenlik ve huzurunu sağlamaya yönelik yapılan operasyonlar devam ederken bu kez Ankara dahil 23 ilde Siberağ operasyonlarına imza atıldı. Söz konusu operasyon çerçevesinde 68 şüphelinin yakalandığı ifade edildi.
Ankara'da Milli yas sonrası bayraklar yarıya indirildi Ankara'da Milli yas sonrası bayraklar yarıya indirildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Perşembe akşamı sosyal medya hesabından ülke genelinde ilan edilen YAS kararını duyurmuştu. Bu gelişmenin ardından yeni günün ilk saati ile birlikte yas kararları uygulandı.
Sincan Belediyesi geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor Sincan Belediyesi geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor Spor ve sporcuya verdiği değeri yatırımları ile bir çok kez gösteren Sincan Belediyesi genç yaştan itibaren insanların sporla iç içe olmasını sağlıyor.
Abdüllatif Şener'in vurularak hayatını kaybeden Kayınvalidesi Ankara'da toprağa verildi Abdüllatif Şener'in vurularak hayatını kaybeden Kayınvalidesi Ankara'da toprağa verildi Başkentte dün aile içi bir cinayet yaşanmıştı. Yaşanan silahlı olayın faili ve kurbanının kimler olduğu ise ülke gündemine oturmuştu.
ABB Ankara Kalesi restorasyon çalışmalarında sona geldi ABB Ankara Kalesi restorasyon çalışmalarında sona geldi Ankara deyince ilk akla gelen sembol yapılardan olan Ankara Kalesinde bir süredir bakım ve iyileştirme çalışmalarında olunduğu biliniyordu. Binlerce yıldır ayakta olan yapıda devam eden süreç hakkında yeni bir bilgilendirme yapıldı.
Uluslararası Beypazarı Halk Dansları ve Müzik Festivali başlıyor Uluslararası Beypazarı Halk Dansları ve Müzik Festivali başlıyor Bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek festival 2-3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Şenlik havasında geçmesi beklenen festivalin etkinlik takvimi vatandaşlarla paylaşıldı.
Rusya ile ABD arasında casus takası Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gerçekleşti Rusya ile ABD arasında casus takası Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gerçekleşti Rusya ile ABD arasında varılan esir takası anlaşması çerçevesinde Rus esirlerin bugün serbest bırakılacağı ifade edildi. Casus takası ise Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gerçekleşti.