Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan tarım işçilerine destek mesajı Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan tarım işçilerine destek mesajı Sıcak havaların etkisini yüksek seviyede gösterdiği dönem olan yaz mevsimi, tarımsal faaliyetlerin zirve yaptığı bir süreç olarak biliniyor. Mahsül toplama ve diğer işler için tarlarda çalışan işçiler zor şartlara rağmen çalışmayı sürdürüyor.
Ankara'da abi kardeş kavgası cinayetle bitti! Pompalı tüfek dehşeti Ankara'da abi kardeş kavgası cinayetle bitti! Pompalı tüfek dehşeti Yaşanan aile içi kavga ve sürtüşmelerde istenmeyen sonuçlar meydana gelmeye devam ediyor. Gölbaşında yaşanan son olay bu duruma en büyük örneklerden birisi oldu.
Ankaralılar İsmail Haniye suikastine tepki için toplandı! Ankaralılar İsmail Haniye suikastine tepki için toplandı! Geçtiğimiz günlerde İsrail tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden İsmail Haniye için gösteriler ve anma etkinlikleri sürüyor. Türkiye'nin dört bir yanında da gerçekleştirilen programlar Haniye anılıyor.
Keçiören Belediyesi sosyal yardım projeleri ile vatandaşın yüzünü güldürüyor Keçiören Belediyesi sosyal yardım projeleri ile vatandaşın yüzünü güldürüyor Keçiören Belediyesi’nin tarladan sofraya uzanan sosyal yardım projesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyor. Belediyeye ait bostan ve meyve bahçelerinden elde edilen sebze ve meyveler, görevliler tarafından paketlenerek ilçede yaşayan düşük gelirli ailelere dağıtılıyor.
1. Uluslararası Beypazarı Halk Oyunları ve Müzik Festivali start verdi 1. Uluslararası Beypazarı Halk Oyunları ve Müzik Festivali start verdi Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenen Uluslararası Beypazarı Halk Oyunları ve Müzik Festivali başladı. Festivalin ilk gününde katılım ise hayli yoğundu.
Pursaklar Belediyesi yaz tatilindeki öğrencileri sporla buluşturuyor Pursaklar Belediyesi yaz tatilindeki öğrencileri sporla buluşturuyor Pursaklar Belediyesi tarafından düzenleneceği açıklanan Yaz Spor Okullarında 7-14 yaş aralığındaki çocuklar, sporla dolu bir yaz ayı geçiriyor. İlçedeki çocukların etkinliklere olan ilgisi devam ederken çocuklar da doyasıya eğleniyor.
Kahramankazan Belediyesi yeni doğan bebeklere hediye paketleri yolluyor Kahramankazan Belediyesi yeni doğan bebeklere hediye paketleri yolluyor Kahramankazan Belediyesi ilçede yeni doğan bebeklerin ailelerine yönelik ev ziyaretleri düzenliyor. Bu ziyaretlerde yeni doğan bebekler için çeşitli hediyeler de verilirken ziyaretlerin kapsamı da belediye ekipleri tarafından açıklandı.
Sincan Belediyesi öğrencilere ücretsiz İngilizce kursu veriyor Sincan Belediyesi öğrencilere ücretsiz İngilizce kursu veriyor Sincan Belediyesi ilçedeki öğrencilerin eğitim hayatlarına katkıda bulunmak amacıyla projelerini sürdürüyor. Bu çerçevede öğrenciler için ücretsiz İngilizce kursu veren Sincan Belediyesi, çocukların dil gelişimine de destek oluyor.
ABB üniversite adaylarına YKS Tercih Günleri ile ücretsiz danışmanlık sağlıyor ABB üniversite adaylarına YKS Tercih Günleri ile ücretsiz danışmanlık sağlıyor ABB, kentte üniversite heyecanı yaşayan öğrencilerin bu heyecanına ortak olmak için tercih desteği hizmeti sunmaya devam ediyor. ABB'nin tercih desteği devam ederken öğrencilerin de bu hizmete olan ilgisi devam ediyor.
TRinvest Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Gökay, Haber Ankara ofisini ziyaret etti TRinvest Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Gökay, Haber Ankara ofisini ziyaret etti TRinvest Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Gökay, Haber Ankara ofisini ziyaret etti. Haber Ankara imtiyaz sahibi Serhat Karaman ile görüşen Gökay, samimi açıklamalarda bulundu.
ABB'nin Stratejik Plan anketi vatandaşların katılımıyla devam ediyor ABB'nin Stratejik Plan anketi vatandaşların katılımıyla devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte yaşayan vatandaşlara sunduğu hizmetlerin değerlendirilebilmesi için Stratejik Plan Anketi düzenliyor. Belediyenin düzenlediği stratejik plan anketi merak edilirken detayları derledik.
MGM verileri belli oldu! Ankara'da bugün hava bulutlu olacak MGM verileri belli oldu! Ankara'da bugün hava bulutlu olacak Hafta sonunun gelişi ile beraber hava durumu verileri de gündemdeki yerini aldı. Özellikle Ankara'daki hava durumu merak edilirken MGM verileri ile açıklanan hava durumu raporunu derledik.