ABB emeklilere 1500 TL genel 600 TL et desteği ödemesi gerçekleştirdi! ABB emeklilere 1500 TL genel 600 TL et desteği ödemesi gerçekleştirdi! Ankara'da vatandaşlara sosyal ve ekonomik destek veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, emeklilere yaptığı 2 bin 100 TL'lik ödeme programının on ikincisini gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklama ABB Başkanı Yavaş'tan geldi.
Ankara Çankaya'da plakasız araçla drift yapan sürücüye 47.542 TL ceza Ankara Çankaya'da plakasız araçla drift yapan sürücüye 47.542 TL ceza Belirlenen trafik kurallarına uyulması hayati derecede önem arz ederken kurallara uymayan araç sürücüleri için de çeşitli yaptırımlar uygulanıyor.
Ankara Kahramankazan'da baraj gölüne giren kişi boğuldu Ankara Kahramankazan'da baraj gölüne giren kişi boğuldu Başkent Ankara'dan bir son dakika haberi geldi. Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde baraj gölüne giren bir kişinin boğulduğu öğrenildi.
Ankara'dan Orta Asya'ya: Doğu-Batı Dostluk ve İpek Yolu Rallisi devam ediyor Ankara'dan Orta Asya'ya: Doğu-Batı Dostluk ve İpek Yolu Rallisi devam ediyor Tarihi İpek yolunun önemini canlı tutmak ve bu güzergah üstündeki ülkelerin arasındaki bağı kuvvetlendirmek adına yapılan yarışta yeni aşamaya geçildi. Yarışın bu adımının başlangıç noktası olarak Ankara seçildi.
Kahramankazan Belediyesi park ve bahçeleri yoğun bir bakım sürecinden geçiriyor Kahramankazan Belediyesi park ve bahçeleri yoğun bir bakım sürecinden geçiriyor Yaz döneminde vatandaşların ev dışında en çok vakit geçirdiği yerlerden olan park ve bahçeler sürekli olarak ilgilenilmesi gereken alanlar olarak da biliniyor. Bu nedenle Kahramankazan ilçesini temiz tutmak adına ekipler gün içinde çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.
Ankara'nın ünlü yıkılmış binaları! Şehrin unutulmazları arasına girdiler Ankara'nın ünlü yıkılmış binaları! Şehrin unutulmazları arasına girdiler Başkent Ankara'da Cumhuriyetle yaşıt ve sonraki yıllarda yapılmış bir çok önemli yapı bulunuyor. Şehrin ilgi çeken bu binalarına ek olarak zaman içinde yıkılan fakat halen akıllardan silinmeyen yerleri de bulunuyor.
Pursaklar Belediyesi gençlerin daha rahat spor yapması için kıyafet hediye etti Pursaklar Belediyesi gençlerin daha rahat spor yapması için kıyafet hediye etti Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaz dönemini sporla geçirmek isteyen çocuklara belediye yönetimi tarafından jest geldi. Spor kurslarına kayıt yaptıranlara ücretsiz giysiler verildi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan Sincan Park'a akşam ziyareti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan Sincan Park'a akşam ziyareti Sincanlıların bu yaz tanıştığı ve kısa sürede benimsediği Sincan Park yaz akşamlarında dolup taşmaya devam ediyor. Başkan Ercan'da çeşitli zamanlarda burayı ziyaret ederen vatandaşlarla sohbet ediyor.
Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi ile iş arayanlara umut oluyor Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi ile iş arayanlara umut oluyor İşsizlik problemini çözmek adına genel çalışmalar olduğu kadar bölgesel çalışmalarda oluyor. Ankara'nın Keçiören ilçesinde de işsizlik sıkıntısı çekenlere belediye tarafından açılan birim ile yol gösteriliyor.
Ankara ve 25 ilde Siberağ-4 operasyonu düzenlendiği açıklandı Ankara ve 25 ilde Siberağ-4 operasyonu düzenlendiği açıklandı İnterneti iyi yerine kötü yönde kullananlar, insanların duygularını istismar ederek mağduriyet yaşamalarına neden oluyor. Bu suçları engellemek, işleyenleri ise yakalamak amacıyla emniyet güçlerinin ilgili birimleri çalışmaya devam ediyor.
Uluslararası Başkent Kültürel Etkileşim Buluşması Gençlik Parkında gerçekleştirildi Uluslararası Başkent Kültürel Etkileşim Buluşması Gençlik Parkında gerçekleştirildi Ankara Kent Konseyi ve Ankara Katılımcı Yönetim Derneğinin iş birliği ve çok sayıda kurumun katkısı ile gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta etkinlikte hazır bulundu.
Keçiören Belediyesi Pakistan ile Keşmir Dayanışma Günü Fotoğraf Sergisi açacak Keçiören Belediyesi Pakistan ile Keşmir Dayanışma Günü Fotoğraf Sergisi açacak Pakistan'ın Türkiye ile Cumhuriyet döneminden de eski yıllara dayanan dostluk bağı kapsamında çeşitli etkinlikler ve programlar hayata geçiriliyor. Atılan adımlar ile iki ülkenin sorunları ve acıları da gündeme getiriliyor.