Kahramankazan Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine sıcak yemek götürüyor Kahramankazan Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine sıcak yemek götürüyor Maddi ve sağlık durumu ihtiyaçlarını karşılamaya yetmeyen bireylere devlet kurumları tarafından destek sağlanıyor. Bu yardımların arasında en önemlisi olarak yemek yardımı görülüyor.
ABB çölyak hastaları için glutensiz aşure ikramında bulundu ABB çölyak hastaları için glutensiz aşure ikramında bulundu Binlerce kişinin muzdarip olduğu ve hakkında sık sık toplumsal farkındalık oluşturulan çölyak ile ilgili anlamlı bir adım atıldı. Ankara'da bu hastalığı çekenlere özel aşure üretildi.
Sincan Belediyesi gençleri Bilim Sincan ile geleceğe hazırlıyor Sincan Belediyesi gençleri Bilim Sincan ile geleceğe hazırlıyor Ankara'nın Sincan ilçesinde geçtiğimiz aylarda açılan Bilim Sincan yeni yetenekler keşfetmek ve miniklere teknolojiyi sevdirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Murat Ercan'da sık sık burayı paylaşarak Sincanlı çocukları buraya gelmeye teşvik ediyor.
Ankara'da cinsel saldırı suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan kişi yakalandı Ankara'da cinsel saldırı suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan kişi yakalandı Başkent Ankara'da güvenlik ve huzuru sağlamaya yönelik ekiplerin çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Söz konusu çalışmalara ilişkin vatandaşlar bilgilendirilmeye devam ederken son olarak kesinleşmiş 18 yıl hapis cezası bulunan bir kişinin yakalandığı ifade edildi.
Keçiören Belediyesi ilçede temizlik çalışmalarını sürdürüyor Keçiören Belediyesi ilçede temizlik çalışmalarını sürdürüyor Keçiören Belediyesi ilçedeki çalışmalarına devam ederken bu çalışmalarla ilgili vatandaşlar da bilgilendiriliyor. Keçiören ilçesinde yaşayan vatandaşlar yapılan çalışmaları yakından takip ederken ekiplerin bu kex kapsamlı bir temizlik çalışması başlattığı öğrenildi.
Ankara Polatlı'da Gazze'ye destek yürüyüşü düzenlendi Ankara Polatlı'da Gazze'ye destek yürüyüşü düzenlendi İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edilmeye devam ediyor. Başkent Ankara'da da protesto etkinlikleri düzenlenmeye devam ederken bu kez Polatlı ilçesinde Filistin'e destek sesleri yükseldi.
Ankara'da Down Basketbol Türkiye Şampiyonası yapıldı Ankara'da Down Basketbol Türkiye Şampiyonası yapıldı Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan Down Basketbol Türkiye Şampiyonası, gerçekleştirildi. Ankara'da yapılan şampiyonun kazananı da belli oldu.
ABB ve Beypazarı Belediyesi destekleriyle Şehit Jandarma Astsubay Çil için çeşme yaptırıldı ABB ve Beypazarı Belediyesi destekleriyle Şehit Jandarma Astsubay Çil için çeşme yaptırıldı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 8 yıl önce Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan astsubayın ailesi tarafından çeşme inşa ettirildi. Çeşmenin inşasına ABB ve Beypazarı Belediyesi de destek verdi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş hakkında soruşturma başlattı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş hakkında soruşturma başlattı Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Ankara Valiliği Çankaya'daki doğal gaz patlamasıyla ilgili açıklama yaptı Ankara Valiliği Çankaya'daki doğal gaz patlamasıyla ilgili açıklama yaptı Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir binanın giriş katındaki evde doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Ankara Valiliği ise konuyla ilgili olarak açıklamada bulundu.
Ankara Çankaya'da doğalgaz patlaması: 1 kişi hayatını kaybetti Ankara Çankaya'da doğalgaz patlaması: 1 kişi hayatını kaybetti Gündüz saatlerinde yaşanan olay acı bir şekilde sonuçlandı. Henüz nedeni bilinmeyen doğalgaz patlamasında bir vatandaşın can verdiği öğrenildi.
Ankara'da Kartal kurtarma operasyonu: Özgürlüğüne kavuşturuldu! Ankara'da Kartal kurtarma operasyonu: Özgürlüğüne kavuşturuldu! Gün içinde ülkenin çeşitli yerlerinde hayvanlar istenmeyen durumlara karşı karşıya kalabiliyor. Duyarlı vatandaşların hayvanların sıkıntılarını gidermesi tebessüm ettiren anlar yaşanmasına neden oluyor.