ABB Bellek Ankara ile tarihi yerlerin daha iyi tanıtılmasını sağlıyor ABB Bellek Ankara ile tarihi yerlerin daha iyi tanıtılmasını sağlıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi şehir turizmi için önemli bir adım daha attı. Şehrin farklı yerlerinde bulunan ve tarihi değer niteliği taşıyan yapılar hakkında insanların daha kolay bilgi sahibi olması için Bellek Ankara programı hayata geçirildi.
Sincan Belediyesi Açık Hava Sineması etkinliği düzenleyecek Sincan Belediyesi Açık Hava Sineması etkinliği düzenleyecek Yaz aylarında spor organizasyonlarından dolayı bir çok defa dev ekran karşısında toplanan Sincan halkı için yeni etkinlikler hazırlanıyor. Bu kapsamda Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçede yaşayanlara güzel haberi verdi.
Etimesgut Ülkü Yolu caddesi sakinleri asfalt atılmayan yol ve elektrik kesintisi mağduriyeti yaşıyor Etimesgut Ülkü Yolu caddesi sakinleri asfalt atılmayan yol ve elektrik kesintisi mağduriyeti yaşıyor Ankara'nın merkezi ilçelerinden olan Etimesgut'ta aylardır vatandaşların günlük hayatını etkileyen bir sıkıntı yaşanıyor. İlçenin merkezinde yer alan Ülkü Yolu Caddesi ve ara sokaklarda başlatılan altyapı çalışmalarının orada yaşayanlar için adeta bir çileye dönüştüğü ifade ediliyor.
Keçiören Belediyesi gençlerin keyifli bir yaz dönemi geçirmesini sağlıyor Keçiören Belediyesi gençlerin keyifli bir yaz dönemi geçirmesini sağlıyor Ankara'nın Keçiören ilçesinde çocukları sporla buluşturma programları sürüyor. Eğlenceli bir şekilde sosyalleşme fırsatı yakalayan minikler onlarda spor branşında uzmanlardan eğitim alıyor.
Ankara’da ÖHO şoförü ile engelli çocuğun annesi arasında tartışma çıktı Ankara’da ÖHO şoförü ile engelli çocuğun annesi arasında tartışma çıktı Başkent Ankara'da Özel Halk Otobüsü ile ilgili yaşanan sorunlar gündeme gelmeye devam ediyor. Özel Halk Otobüsleri bir dönem ücretler nedeniyle kontak kapatma kararları ile gündeme gelirken bu kez engelli bir çocuğun annesi ile şoför arasındaki tartışma gündemde yer aldı.
Ankara'da basın kartı hata veren gazeteci ile ÖHO şoförü arasında tartışma çıktı Ankara'da basın kartı hata veren gazeteci ile ÖHO şoförü arasında tartışma çıktı Toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanma hakkı bulunan basın kartı bulunan basın mensupları zaman zaman yaşadıkları sorunları gündeme getiriyor. Ankara'da basın kartı hata veren gazeteci ile ÖHO şoförü arasında tartışma çıktığı öğrenilirken tartışmanın bir kısmı da kameraya yansıdı.
Ankara Çubuk'ta trafik ışığında bekleyen gurbetçi aileye bıçaklı saldırı Ankara Çubuk'ta trafik ışığında bekleyen gurbetçi aileye bıçaklı saldırı Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olayları basına yansımaya devam ederken bir haber de Çubuk ilçesinden geldi. İlçedeki bir trafik ışığında bekleyen gurbetçi aileye bıçaklı saldırı düzenlendiği öğrenildi.
Ankara'daki yasaklı madde operasyonunda 40 kilogram esrar ele geçirildi Ankara'daki yasaklı madde operasyonunda 40 kilogram esrar ele geçirildi Yasaklı madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar aralıksız olarak devam ederken Başkent Ankara'daki operasyonda 40 kilogram esrar ele geçirildiği bildirildi.
Ankara Mamak'ta yasaklı madde hükümlüsü yakalandı Ankara Mamak'ta yasaklı madde hükümlüsü yakalandı Ülkemizdeki huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik güvenlik güçlerince yapılan çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Yasaklı madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar devam ederken Ankara'nın Mamak ilçesinden bir son dakika haberi geldi.
Ankara Sincan'da mezarlıkta akrabalar birbirine girdi! Ankara Sincan'da mezarlıkta akrabalar birbirine girdi! İlçenin en bilinen mezarlıklarından olan Çimşit'te eşine az rastlanır bir durum yaşandı. Vefat etmiş bir şahsın yakınları mezarlıkta kavga etmeye başladı.
Ankara Yenimahalle'de pompalı tüfek dehşeti Ankara Yenimahalle'de pompalı tüfek dehşeti Başkentte gün içinde komşular arası cinayetin ucundan dönüldü. Bir şahsın elindeki silahı ile komşusunu tehdit ettiği öğrenildi.
Ankara Temmuz ayında ezber bozdu: 3 gün hariç her gün yağmur yağdı Ankara Temmuz ayında ezber bozdu: 3 gün hariç her gün yağmur yağdı Başkent uzun yıllar unutulmayacak bir yağış sürecini ardında bıraktı. Alışılmadık bir şekilde sık sık yağmur alan ve neredeyse her yağışında vatandaşlara uyarı yapılan Ankara'nın yaşadığı bu durum Meteoroloji uzmanlarının da dikkatinden kaçmadı.