Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Kılıçlar Mahallesi’ni ziyaret etti Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Kılıçlar Mahallesi’ni ziyaret etti Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Kılıçlar Mahallesi’ni ziyaret etti. İlçedeki çeşitli ziyaretler devam ederken Kılıçlar Mahallesi ziyaretine ilişkin ayrıntılar da paylaşıldı.
İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatları Ankara Şubesi açıldı İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatları Ankara Şubesi açıldı İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatları, Başkent Ankara'da yeni şubesini açtı. İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatları Ankara Şube binasının açılışı da gerçekleşti.
ABB hane başına 600 TL et desteği ödemesini hesaplara yatırdı ABB hane başına 600 TL et desteği ödemesini hesaplara yatırdı Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılar devam ederken enflasyonun yükselişi nedeniyle vatandaşın ekonomik desteğe olan ihtiyacı artıyor. Birbiri ardına gelen zamlar, market raflarına yansırken ABB'den et desteği açıklaması geldi.
Ankara'da köprü ayağına çarpan yolcu otobüsünün Ağrı'dan çıkışı güvenlik kamerasında Ankara'da köprü ayağına çarpan yolcu otobüsünün Ağrı'dan çıkışı güvenlik kamerasında Başkent Ankara'da meydana gelen bir yolcu otobüsü kazası sonucu 9 kişi yaşamını yitirdi. Söz konusu kazaya ilişkin yolcu otobüsünün Ağrı'dan çıkış anı da güvenlik kamerasına yansıdı.
Ankara'da cenazeye giden otomobilin yaptığı kazada 5 kişi yaralandı Ankara'da cenazeye giden otomobilin yaptığı kazada 5 kişi yaralandı Ankara'nın Polatlı ilçesi kazalar ile gündeme geliyor. İlçeden gelen aynı gün içinde gelen 3. kaza haberinde can kaybı yaşanmadı fakat çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.
Ankara Valiliği açıkladı: Aranan 676 kişi yakalandı Ankara Valiliği açıkladı: Aranan 676 kişi yakalandı Ankara'da her hafta haklarında ceza verilen yüzlerce kişi yakalanıyor. Adaletten kaçamayan şahıslar cezalarını çekmek için ilgili birimlere teslim ediliyor.
Kahramankazan Belediyesi kent sağlığı için düzenli temizliğe devam ediyor Kahramankazan Belediyesi kent sağlığı için düzenli temizliğe devam ediyor Özellikle şehirlerde günlük hayatın olmazsa olmazlarından olan çöp kutuları, kendileri ile ilgilenilmediğinde hastalıklara davetiye çıkarabiliyor. Bu konuda bir olumsuzluğun yaşanmaması adına Kahramankazan'da çalışmalar yapılıyor.
Pursaklar Belediyesi Mahalle Konakları ile kültür mirasına sahip çıkıyor Pursaklar Belediyesi Mahalle Konakları ile kültür mirasına sahip çıkıyor Nesiller ilerledikçe ve yıllar geçtikçe insanların eski dönemlere dair özlemi daha çok artıyor. Binaların yoğunlaşmasından dolayı mahallelerde yapılan etkinlikler artık farklı alanlarda yapılıyor.
ABB çocukları eğlendirmeye devam ediyor: Gezici aracın sıradaki durağı belli oldu ABB çocukları eğlendirmeye devam ediyor: Gezici aracın sıradaki durağı belli oldu Ankara'da şehrin minik sakinlerinin ayağına eğlence hizmeti götürmek için bir program hayata geçirmişti. Başkentin farklı noktalarına giden bir otobüs ile istenilen yerde çocuklar için eğlence alanı oluşturan belediye bir sonraki adreslerini açıkladı.
Ankara Altındağ'da köpek katliamı iddiası: 6 personel gözaltına alındı Ankara Altındağ'da köpek katliamı iddiası: 6 personel gözaltına alındı Ankara'da gece saatlerinde gündem olan olay ülke gündemine oturmayı başardı. Altındağ'da çok sayıda cansız köpeğin bulunmasının ardından oklar belediye yönetimine çevrildi.
Keçiören Belediyesi açık hava sineması etkinliğine tüm vatandaşları davet etti Keçiören Belediyesi açık hava sineması etkinliğine tüm vatandaşları davet etti Ankaralılar yaz akşamlarını keyifli ve güzel anlarla geçirmeye devam ediyor. Kendileri için hazırlanan programlara eşleri ve aileleri ile beraber katılan başkentliler güzel anılar biriktiriyor.
Ankara'da korkunç kaza: otomobil ve kamyon çarpıştı! Ankara'da korkunç kaza: otomobil ve kamyon çarpıştı! Ankara kaza haberleri ile dolu bir güne merhaba dedi. Yaşanılan bu kazada sadece yaralıların olması en önemli teselli oldu.