Ankara’da iki grup arasında kavga Ankara’da iki grup arasında kavga Ülkemizde çeşitli asayiş olayları meydana geliyor. Bu asayiş olaylarından biri de Ankara'da yaşanırken iki grup arasında döner bıçaklı kavga çıktığı öğrenildi.
Ankara'daki Mogan Gölü’nde sazlık yangını Ankara'daki Mogan Gölü’nde sazlık yangını Ülkemizde çeşitli nedenlerle yangın haberleri basına yansımaya devam ediyor. Son olarak Ankara'da bulunan Mogan Gölü'nde yangın çıktığı ifade edilirken yangına ilişkin detaylar da merak edildi.
Ankara Polatlı’da 9 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasında ön rapor tamamlandı Ankara Polatlı’da 9 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasında ön rapor tamamlandı Ankara’nın Polatlı ilçesinde 9 kişinin yaşamını yitirdiği ve 30 kişinin de yaralandığı yolcu otobüsü kazasında inceleme yapan bilirkişi heyeti, ön raporunu tamamladı. Raporun detayları da kamuoyu ile paylaşıldı.
ASKİ Genel Müdürlüğü duyurdu: 9 saatlik su kesintisi yaşanacak ASKİ Genel Müdürlüğü duyurdu: 9 saatlik su kesintisi yaşanacak Ankara'da yaşayanlar için ASKİ'den bir son dakika açıklaması geldi. ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile beraber kentte 9 saatlik su kesintisi yapılacağı bilgisi paylaşıldı.
Kahramankazan Belediyesi yol, okul ve sosyal alanlarda iyileştirmeler yapıyor Kahramankazan Belediyesi yol, okul ve sosyal alanlarda iyileştirmeler yapıyor Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol, okul ve sosyal alanlarda iyileştirmeler yapıyor. İlçede eksik ve ihtiyaçlara göre pek çok çalışmayı hayata geçiren Kahramankazan Belediyesi yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Keçiören Belediyesi temiz sokak sloganıyla 51 mahallede çalışma başlattı Keçiören Belediyesi temiz sokak sloganıyla 51 mahallede çalışma başlattı Keçiören Belediyesi ilçedeki çalışmalarına devam ediyor. İlçede kapsamlı bir temizlik çalışması başlatan Keçiören Belediyesi, temiz sokak sloganıyla mahalle temizliğine başladı.
Ankara Mamak'ta 10 kilo 600 gram esrar ele geçirildi Ankara Mamak'ta 10 kilo 600 gram esrar ele geçirildi Yasaklı madde ile mücadele devam ederken Başkent Ankara'da da birbirinden farklı operasyonlar düzenlenmeye devam ediyor. Ankara'da 10 kilo 600 gram esrar ele geçirildiği öğrenilirken operasyon bilgiler de paylaşıldı.
Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını yeniledi Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını yeniledi İlçenin mevcut doğal güzelliklerini koruyup, yeşil alanlarını zenginleştirmeyi hedefleyen Pursaklar Belediyesi, mevcut park alanlarını baştan sona yenileyerek, daha kullanışlı ve daha modern hale getirmeye devam ederken Sinan Hitay Parkı yenileme çalışmalarının ardından ziyaretçilerini ağırlıyor.
Ankara dahil 23 ildeki Siberağ 5 operasyonunda 51 şüpheli yakalandı Ankara dahil 23 ildeki Siberağ 5 operasyonunda 51 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 23 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-5” operasyonlarını duyurdu. Ankara dahil 23 ilde düzenlenen operasyonlarda 54 şüphelinin yakalandığı bildirildi.
Ankara Keçiören'de döner bıçaklı dehşet! Ankara Keçiören'de döner bıçaklı dehşet! Başkentte yaşanan kavga mahallede korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Yaşanan kargaşa bir vatandaş tarafından kayıt altına alındı.
Kırgızistan'da vefat eden dağcı Kızılcahamam'da son yolculuğuna uğurlandı Kırgızistan'da vefat eden dağcı Kızılcahamam'da son yolculuğuna uğurlandı Dağcıların dünyanın çeşitli yerlerinde çeşitli zamanlarda tırmanışlar gerçekleştiriyor. Zorlu koşullardan etkilenen bazı isimler çıktıkları yolculuklarda hayata gözlerini yumuyor.
ABB Gordion Antik Kentini tanıtmak için Polatlı'ya geziler düzenleyecek ABB Gordion Antik Kentini tanıtmak için Polatlı'ya geziler düzenleyecek Ankara'nın dünya tarafından kabul gören tarihi yeri olan Gordion ile ilgili önemli bir karar alındı. Belediyenin son oturumunda bu yerin daha çok ilgi çekici bir yer olması için adımlar atılması konusunda mutabık kalındı.