Ankara Çankaya'da silahlı saldırı! Gündüz vakti araba tarandı Ankara Çankaya'da silahlı saldırı! Gündüz vakti araba tarandı Aksiyon filmlerini aratmayan anlar Dikmen semtinde gerçekleşti. Yaşanan saldırıda kimsenin burnu bile kanamadı.
ABB Çocuk Etkinlik Aracı Kahramankazan Belediyesi için yola çıktı ABB Çocuk Etkinlik Aracı Kahramankazan Belediyesi için yola çıktı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çocuk Etkinlik Aracı projesi bu kez Kahramankazan Millet Bahçesi’nde rengarenk etkinlikler için yola çıktı. Kahramankazan Belediyesi ile işbirliği kapsamında çocuklar için bir dizi etkinlik düzenledi.
Sincan Belediyesinin Matematik Müzesi ziyaretçilerini ağırlıyor Sincan Belediyesinin Matematik Müzesi ziyaretçilerini ağırlıyor Sincan Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Matematik Müzesi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Matematik Müzesi'ne olan ilgi devam ederken müzeyle ilgili ayrıntılarda daha önce alanı ziyaret etmemiş olan vatandaşlar tarafından araştırılıyor.
Ankara Polatlı'daki yolcu otobüsü kazasında 2 yaralı entübe edildi 7 kişinin hayati tehlikesi var Ankara Polatlı'daki yolcu otobüsü kazasında 2 yaralı entübe edildi 7 kişinin hayati tehlikesi var Hafta sonu Ankara Polatlı'da meydana gelen yolcu otobüsü kazasında 30 kişi yaralanırken 2 yaralının entübe edildiği 7 kişinin de hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Keçiören Belediyesinde yeni eğitim öğretim yılına hazırlık başladı Keçiören Belediyesinde yeni eğitim öğretim yılına hazırlık başladı YKS ve LGS öğrencilerine eğitim veren Keçiören Belediyesi, 2024 - 2025 Eğitim Öğretim Dönemi faaliyetleri başladı.
Pursaklar Belediyesi Personele Stratejik Eğitimler düzenliyor Pursaklar Belediyesi Personele Stratejik Eğitimler düzenliyor Pursaklar Belediyesi vatandaşlara hizmet yolunda kaliteyi yükseltmek adına hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan eğitim programlarına dair bilgiler verilirken eğitim programlarına bir yenisi daha eklendi.
ABB Ulus ve Ankara Kalesi'ne ücretsiz ring seferleri düzenliyor ABB Ulus ve Ankara Kalesi'ne ücretsiz ring seferleri düzenliyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kalesi'ne ücretsiz ring seferleri düzenlemeye devam ediyor. Ankara'nın tarihine tanıklık edilmesi için yapılan bu gezilere katılmak isteyenler için de detaylar belediye tarafından paylaşıldı.
Ankara'da hava sıcaklıkları belli oldu! MGM cehennem sıcakları için uyardı Ankara'da hava sıcaklıkları belli oldu! MGM cehennem sıcakları için uyardı Hava durumu raporları takip edilirken MGM tarafından Ankara'da hava durumu verileri de kamuoyunun bilgisine sunuldu. MGM tarafından açıklanan veriler gündemde yer alırken cehennem sıcaklarının geleceği ifade edildi.
Ankara Altındağ'da başıboş köpekler küçük kızı yaraladı Ankara Altındağ'da başıboş köpekler küçük kızı yaraladı Haftalarca ülke gündeminden düşmeyen sokak köpekleri ve insanlara verdiği zarar konusunda ülke ikiye bölünmüştü. Konunun meclis gündemine gelip yasalaşması hakkında tartışmalar yaşanırken bir vaka daha meydana geldi.
Ankara Akyurt'ta traktör kazası! Vatandaşlar seferber oldu Ankara Akyurt'ta traktör kazası! Vatandaşlar seferber oldu Başkentte bir tarlada yaşanan kaza görenlerin yüreklerini ağzına getirdi. Hızlı bir şekilde kaza geçiren vatandaşın yardımına koşan insanların verdiği görüntü kamera ile kayıt altında alındı.
Ankara'da trafik kazası can aldı! Ankara'da trafik kazası can aldı! Başkent Ankara'da neredeyse her gün yaşanan trafik kazaları bir çok defa üzücü şekilde sonuçlanabiliyor. Çeşitli nedenlerden dolayı meydana gelen kazalar sürücülerin trafikte ne kadar dikkatli olması gerektiğini akıllara getiriyor.
Milli Güreşçi Taha Akgül Ankara'da coşkuyla karşılandı Milli Güreşçi Taha Akgül Ankara'da coşkuyla karşılandı Bu sene olimpiyatlarda beklentinin çok altında kalan Türk sporcular sadece 8 madalya alabilmişti. Bu madalyaları kazanan isimlerden birisi de ABB ASKİ Spor güreşçisi Taha Akgül olmuştu.