ABB duyurdu: Trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla bazı caddede sokaklarda düzenleme yapıldı ABB UKOME kararını duyurdu: Trafik nedeniyle kapatıldı Ankara Büyükşehir Belediyesi kentle ilgili pek çok kararı duyuruyor. Belediye tarafından yapılan son dakika açıklaması ile beraber UKOME kararıyla bir kavşağın daha trafiğe kapatıldığı duyuruldu.
Pursaklar Belediyesi istihdama katkı sunmak için çalışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi istihdama katkı sunmak için çalışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi istihdama katkı sağlamaya yönelik çalışmalar düzenlemeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi ilçede iş arayan vatandaşlarla iş verenler arasında köprü olmaya devam ederken görüşmelere ilişkin yeni verileri paylaştı.
Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evlerinde bir dizi etkinlik Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evlerinde bir dizi etkinlik Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evleri, eğlencenin buluşma noktası olmaya devam ediyor. İlçe halkının ilgi gösterdiği Mahalle Kültür Evleri'nde etkinlikler de hız kesmeden devam ediyor.
Keçiören Belediyesi huzurevinde ferfene eğlencesi düzenledi Keçiören Belediyesi huzurevinde ferfene eğlencesi düzenledi Keçiören Belediyesi ve Ankara Kulübü Derneği iş birliğinde belediye huzurevinde ferfene eğlencesi düzenledi. Düzenlenen eğlencede yaşlılar doyasıya eğlendi.
Ankara'da bir kişi boşanma aşamasındaki eşinin ve kendinin yaşamına son verdi Ankara'da bir kişi boşanma aşamasındaki eşini ve kendisini vurdu Her yıl onlarca kadın çeşitli nedenlerden dolayı kendisine takıntılı olan ya da evlilik yaşadığı kişiler tarafından hayattan koparılıyor. Yaşanan olaylar her seferinde kamuoyunu derinden yaralıyor.
ABB Esat Semt Hali ve Çarşısında yenileme çalışmalarına devam ediyor ABB Esat Semt Hali ve Çarşısında yenileme çalışmalarına devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi şehrin farklı noktalarında güncel olarak bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. Yapılan çalışmalarda hem mevcut düzen korunurken, daha kolay iş yapılması sağlanıyor.
Ankara'da okullarda servis ücretlerine yüzde 40 zam yapıldı Ankara'da okullarda servis ücretlerine yüzde 40 zam yapıldı Öğrenciler ve öğretmenler yeni eğitim öğretim dönemi için hazırlık yapmaya devam ediyor. Öte yandan eğitim sektöründe hizmet verenlerde yeni dönem öncesi hizmet fiyatlarında güncelleme yapıyor.
Ankara Etimesgut'ta fren yerine gaza basan sürücü alışveriş yapanların arasına daldı! Ankara Etimesgut'ta fren yerine gaza basan sürücü alışveriş yapanların arasına daldı! Gün içinde başkentte yaşanan kaza dikkatsizliğin nasıl bir sonucu olabileceğinin örnekleri arasına girdi. Pedalları karıştıran şahıs 6 kişinin yaralanmasına neden oldu.
Ankara Kızılcahamam'da elektrik kontağı yangının bilançosu ağır oldu Ankara Kızılcahamam'da elektrik kontağı yangının bilançosu ağır oldu Hava sıcaklıklarının zirve yaptığı günlerde Ankara halkı peş peşe yangın sınavları vermeye devam ediyor. Başkentliler çıkan yangın sonrasında maddi zararlar ile karşı karşıya kalıyor.
Sincan Belediyesi atık yağını getirene bulaşık deterjanı hediye ediyor Sincan Belediyesi atık yağını getirene bulaşık deterjanı hediye ediyor Sincan Belediyesi, çevre kirliliğinin önüne geçmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla hayata geçirdiği atık yağ projesini sürdürüyor. Proje kapsamında teşvik olması amacıyla deterjan hediyesi veren Sincan Belediyesi yeni açıklamalarda bulundu.
Anadolu Otoyolu Ankara istikametinde seyir halindeki araç yandı Anadolu Otoyolu Ankara istikametinde seyir halindeki araç yandı Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde seyir halindeki otomobilde yangın çıktı. Çevredeki sürücülerin de büyük bir panik yaşamasına neden olan yangın hemen itfaiye ekiplerine ihbar edildi.
Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahada Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahada Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahadaki çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin çalışmalarına ilişkin ilçe halkı bilgilendirilmeye devam ederken Kahramankazan Belediyesinden yeni açıklamalar geldi.