Ankara hava durumu: Ankara'da sıcaklık 7 derece düşecek! Ankara hava durumu: Ankara'da sıcaklık 7 derece düşecek! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ankara'da hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Yayımlanan rapor ile sıcaklıkların 7 derece düşeceği açıklandı.
Ankara dahil 6 ilde kripto para operasyonu: 20 tutuklama Ankara dahil 6 ilde kripto para operasyonu: 20 tutuklama İstanbul merkezli olarak kripto para danışmanlığı vaadinde bulunarak dolandırıcılık yaptığından şüphelenilen örgüte operasyon düzenlendi. Operasyona Ankara Emniyet Müdürlüğü de katıldı.
CHP'den Ankara'da kız çocukları cinayetlerine tepki yürüyüşü CHP'den Ankara'da kız çocukları cinayetlerine tepki yürüyüşü Son yılların en çok anlamından uzak Dünya Kız Çocukları gününün yaşandığı ülkemizde Ankara'da bir farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi. CHP Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesinin 300 İtfaiye Eri alımı yapacağı duyuruldu Ankara Büyükşehir Belediyesinin 300 İtfaiye Eri alımı yapacağı duyuruldu Geçtiğimiz günlerde 133 Zabıta personeli için alım süreci başlatan ABB'nin yeni bir birim için daha alım yapacağı öğrenildi. Resmi Gazetenin 12 Ekim tarihli sayısında Ankara İtfaiyesinde 300 kişinin istihdam edileceği ilan edildi.
ABB Başkanı Yavaş kardeş şehir buluşması kapsamında Afyonkarahisar'a gitti ABB Başkanı Yavaş Afyonkarahisar'ı ziyaret etti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkentte olduğu gibi şehirler arası ilişkileri kuvvetlendirme adımlarını sürdürüyor. ABB Başkanı Yavaş'ın bu kapsamda sıradaki rotası Afyon oldu.
Ankara'nın 101 yıllık gururu! Şehirlerin lideri olalı bir asrı geçti Ankara'nın 101 yıllık gururu! Şehirlerin lideri olalı bir asrı geçti Türkiye Cumhuriyeti, destansı bir mücadelenin sonunda kurulmuştu. Türk halkının milli mücadele yolculuğu ise Ankara'dan yönetilmişti.
CHP Lideri Özel: "Ankara'da 113 Zabıta alımına 4 bin üniversite mezunu başvurdu" CHP Lideri Özel: "Ankara'da 113 Zabıta alımına 4 bin üniversite mezunu başvurdu" Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi, kurum bünyesine 133 zabıt alımı yapılacağını açıklamış ve başvurular başlamıştı. Bugün itibariyle tamamlanan başvurulara binlerce kişinin ilgi gösterdiği öğrenildi.
Ankara'da hava sıcaklıkları düşüş eğilimine geçiyor Ankara'da hava sıcaklıkları düşüş eğilimine geçiyor Başkent Ankara'da yılın son dönemlerine girilmesine rağmen hava sıcaklıkları yüksek seyrine devam ediyor. Hafta sonunda da yüksek sıcaklıkların yaşanması beklenen haftada yeni haftanın ilk günlerine kadar bir düşüş tahmini yapıldı.
Mamak Belediyesi Meme Kanserine karşı farkındalık semineri düzenledi Mamak Belediyesi Meme Kanserine karşı farkındalık semineri düzenledi Ekim ayının meme kanseri ile ilgili farkındalık ayı olmasından dolayı bir çok yerde insanları bilinçlendirme çalışmaları yapılıyor. Bu yerlerden birisi olan Mamak'ta belediye yönetimi uzman doktorların katıldığı bir seminer düzenledi.
ABB Geleceğe Yön Veren Dijitalde Güven-siz-siniz Çalıştayı düzenledi ABB Geleceğe Yön Veren Dijitalde Güven-siz-siniz Çalıştayı düzenledi Ankara Büyükşehir Belediyesi (AB)) çocukların internette karşılaşabileceği tehlikeleri ve bu konu ile ilgili üstlenilmesi gereken rolleri ele alan “Geleceğe Yön Veren Dijitalde Güven-siz-siniz Çalıştayı” düzenledi.
Pursaklar Fatih Korçam Parkı sonbaharda başka güzel! Pursaklar Fatih Korçam Parkı sonbaharda başka güzel! Pursaklar Belediyesi parkların bakım ve temizlik çalışmalarına devam ederken Fatih Korçam Parkı'nın son videosu sonbahar güzelliğini gözler önüne serdi.
Kahramankazan Belediyesi'nden yaşlı ve hasta vatandaşlara evde bakım desteği Kahramankazan Belediyesi'nden yaşlı ve hasta vatandaşlara evde bakım desteği Yaşlı ve hastaların hayatlarını kolaylaştırmak adına desteklerine devam eden Kahramankazan Belediyesi bu kapsamda yaşlı ve özel gereksinimi olan bireylere evde bakım hizmeti sunacağını duyurdu.