Ankara dahil 36 ilde terör örgütüne Gürz-8 operasyonu düzenlendi! Ankara dahil 36 ilde terör örgütüne Gürz-8 operasyonu düzenlendi! Yasa dışı faaliyetler yürütüp, insanların hayatlarına kast eden terör örgütü yapılanmalarına yönelik operasyonlar devam ediyor. Söz konusu operasyon ülkenin bir çok şehrinde yapılırken çok önemli bilgiler ele geçiriliyor.
Altındağ Belediyesi Siteler'de gece detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdi Altındağ Belediyesi Siteler'de gece detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdi Ankara'da temizliğin yapılması kadar bu temizliğin sürekli halde olması da büyük önem taşıyor. Şehrin merkezinde bulunan Altındağ ilçesinde bu konuda hassas bir şekilde çalışmalar gerçekleştiriliyor.
ABB ihtiyaç sahiplerine bir kez daha ekmek desteğinde bulundu ABB ihtiyaç sahiplerine bir kez daha ekmek desteğinde bulundu Mansur Yavaş'ın göreve gelmesi ile sosyal yardımlara ağırlık veren Ankara Büyükşehir Belediyesi farklı başlıklarda yardım ödemeleri yapmaya başlamıştı. Binlerce dar gelirli başkentliye yapılan destek hizmetleri güncel olarak devam ettiriliyor.
Ankara Beypazarı'nda apartman çatısı yangını! Ankara Beypazarı'nda apartman çatısı yangını! Başkentin yangınlarla haftalardır devam eden mücadelesi sürüyor. Kırsal ya da yerleşim yerlerinde yükselen alevler gerilimin artmasına neden oluyor.
Sincan Belediyesi zararlı haşerelerin çoğalmasını önlüyor Sincan Belediyesi zararlı haşerelerin çoğalmasını önlüyor Kent ve kırsalda yaşayan vatandaşların en çok rahatsızlık yaşadığı konuların başında vektörler yer alıyor. Çok hızlı bir şekilde çoğalan sivri ve kara sinek gibi canlılar özellikle yaz aylarında insanların sokak ve parklarda rahat zaman geçirmesine engel oluyor.
Ankara'da hava sıcaklıkları yükselecek Ankara'da hava sıcaklıkları yükselecek MGM verileri gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Ankara'daki hava durumu verileri vatandaşlar tarafından merak edilirken kentte hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta yükseleceği belirtildi.
Sincan Belediyesi Açık Hava Sineması düzenlemeye devam ediyor Sincan Belediyesi Açık Hava Sineması düzenlemeye devam ediyor Ankara'da açık hava sinema günlerine olan ilgi hız kesmeden devam ediyor. Ankara'da devam eden etkinlikler kapsamında Sincan Belediyesi de bir takvim paylaşırken vatandaşlara yeni sinema filmi gösterimi için bir davette bulundu.
Pursaklar Belediyesi mahalle kültürünü yaşatmaya devam ediyor Pursaklar Belediyesi mahalle kültürünü yaşatmaya devam ediyor Pursaklar Belediyesi mahalle kültürünü yaşatmak adına çalışmalarına devam ediyor. Mahalle kültürünü yaşatmak üzere ilçe sakinleri için çeşitli etkinlikler düzenleyen Pursaklar Belediyesi, konuyla ilgili olarak bilgiler verdi.
Kahramankazan Belediyesi yeşil alanlarda peyzaj çalışması yapıyor Kahramankazan Belediyesi yeşil alanlarda peyzaj çalışması yapıyor Kahramankazan Belediyesi yeşil alanlarda peyzaj çalışması yürütmeye devam ediyor. Peyzaj çalışmalarına devam eden Kahramankazan Belediyesi yeşil alanlarda yürüttüğü çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.
ABB EGO Spor'un Yaz Okullarında çocuklar yüzme öğreniyor ABB EGO Spor'un Yaz Okullarında çocuklar yüzme öğreniyor ABB Yaz Okullarında çocuklar yüzme ile tanışıyor. Yaz Okulları kapsamında verilen yüzme kurslarında eğitimler EGO Spor’un profesyonel yüzme antrenörleri tarafından verilirken bu kurslara yaz aylarında da ilgi yoğun oluyor.
ABB Esat Semt Hali ve Çarşısı’nda modernleşme projesi yürütüyor ABB Esat Semt Hali ve Çarşısı’nda modernleşme projesi yürütüyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, Esat Semt Hali ve Çarşısı’nda başlattığı tadilat projesinde çalışmalarına devam ediyor. 14 bin 250 metrekarelik alanda yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler veren Ankara Büyükşehir Belediyesi projenin detaylarını da duyurdu.
Ankara Mamak'ta dağlık alan yangını saatler sonra söndürüldü Ankara Mamak'ta dağlık alan yangını saatler sonra söndürüldü Gündüz saatlerinde farklı ilçelerde yangın vakalarının bildirildiği Ankara'da akşam saatlerinde de bir olay yaşandı. Çıkış yeri ve nedeni ile dikkat çeken yangın ekiplerin uzun uğraşları ile kontrol altına alındı.