ABB Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri Hababam Sınıfı serisi ile devam ediyor ABB Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri Hababam Sınıfı serisi ile devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin açık hava sineması etkinliği tüm hızı ile devam ediyor. Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte bu hafta Hababam Sınıfı serisi gösterimde olacak...
Ankara en yüksek kira getirisi sağlayan il oldu Ankara en yüksek kira getirisi sağlayan il oldu Türkiye'de satılık ve kiralık ev fiyatları yükselmeye devam ederken Ankara en yüksek kira getirisi sağlayan il olarak ilk sırada yer aldı. Ankara'da ortalama kira getirisi yüzde 9,70 seviyesine ulaştı.
Ankara Üniversitesi Veteriner adaylarına çiftlik hayatını yakından tanıttı Ankara Üniversitesi Veteriner adaylarına çiftlik hayatını yakından tanıttı Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde eğitim alan veteriner fakültesi öğrencileri, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinin Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliğinde çiftlik hayatını yakından tanıdı.
Kahramankazan Belediyesi Yaz Festivali düzenledi Kahramankazan Belediyesi Yaz Festivali düzenledi Kahramankazan Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen ‘’Yaz Festivali’’ eğlence dolu sahne gösterileri eşliğinde başladı. Büyük ilgi gösterilen festivalde her yaş grubundan vatandaş eğlencenin tadını çıkardı.
Bolu Göynük ile Ankara Nallıhan karayolu ulaşıma açıldı Bolu Göynük ile Ankara Nallıhan karayolu ulaşıma açıldı Ülkemizde kara yollarında yapılan çalışmalar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yola çıkacak olan vatandaşlar kullanacakları güzergahlar üzerindeki çalışmalara dair bilgi sahibi olmak isterken Bolu Göynük ile Ankara Nallıhan karayolunun ulaşıma açıldığı duyuruldu.
Ankara Etimesgut'taki çatı yangını hasara neden oldu Ankara Etimesgut'taki çatı yangını hasara neden oldu Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir apartmanın çatısında yangın çıktığı öğrenildi. Çatı yangınına ilişkin detaylar merak konusu olmaya devam ederken olaya ilişkin video kaydı da çıktı.
Sincan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri sahada Sincan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri sahada Sincan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilaçlama çalışmaları için sahaya çıktı. Ekiplerin çalışmaları doğrultusunda ilçe genelinde ilaçlama yapıldı.
ABB'nin Miras Şantiye Gezileri devam ediyor: İşte başvuru formu ABB'nin Miras Şantiye Gezileri devam ediyor: İşte başvuru formu Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte çalışmaların devam ettiği şantiyelere için geziler düzenlemeyi sürdürüyor. Bu çerçevede ABB'nin Miras Şantiye Gezileri için kayıtlar alınmaya devam ederken başvuru formu da paylaşıldı.
18 Ağustos Pazar Ankara'daki nöbetçi noter sorgulama ekranı 18 Ağustos Pazar Ankara'daki nöbetçi noter sorgulama ekranı Vatandaşlar arasındaki alım ve satımlardaki hukuki güvenliğin sağlanması için çalışmalarına devam eden noterler, hafta sonları da acil işlemleri olanlar için nöbet sistemi ile hizmet veriyor. Nöbetçi noter adresleri sorgulanırken Ankaralılar da araştırmalarına başladı.
Ankara'nın Akyurt Polatlı ilçelerinde su kesintisi yaşanacak Ankara'nın Akyurt Polatlı ilçelerinde su kesintisi yaşanacak Başkent Ankara'da yaşayanlar için ASKİ'den bir açıklama gelirken 2 Mayıs tarihinde su kesintisi yapılacak ilçelere ait saat aralıkları belli oldu. ASKİ, son dakika kesinti duyurusu ile Akyurt ve Polatlı ilçelerinde su kesintisi yaşanacağını açıkladı.
18 Ağustos 2024 Ankara barajlarında güncel doluluk oranları 18 Ağustos 2024 Ankara barajlarında güncel doluluk oranları Sıcak havalarla beraber baraj doluluk oranlarına ilişkin uyarılar verilmeye devam ediyor. İstanbul barajlarındaki doluluk oranlarının düştüğü ifade edilirken Ankara'daki durum da merak edildi. Ankara barajlarının güncel doluluk oranlarını ASKİ verileri ile beraber derledik.
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan vatandaşları makamında ağırlamaya devam ediyor Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan vatandaşları makamında ağırlıyor Ankara'nın Keçiören ilçesinde vatandaşlar ile belediye başkanı buluşmaları sürüyor. Başkan Özarslan Halk günü etkinliği kapsamında Keçiörenlilerin istek ve şikayetlerini birinci ağızdan dinliyor.