Pursaklar Belediyesi ilçedeki yeşil alanları korumak için harekete geçti Pursaklar Belediyesi ilçedeki yeşil alanları korumak için harekete geçti Aşırı sıcakların günlerdir sürdüğü Ankara'da park ve bahçeler bu durumdan olumsuz etkileniyor. Konu ile ilgili olarak Pursaklar ilçesinde bu durumu tersine çevirmek için hamleler yapılıyor.
Ankara'da tarihi köy camileri restore edilmeyi bekliyor Ankara'da tarihi köy camileri restore edilmeyi bekliyor Ankara'da bulunan ahşap ve duvar süslemelerine sahip olan tarihi camiler için restorasyon çağrısı yapıldı. Tarihi camilerde bulunan hasarın arttığı belirtilirken acil tedbir çağrısı yapıldı.
Altındağ Belediyesi anne ve çocukları için tokat baskı etkinliği düzenledi Altındağ Belediyesi anne ve çocukları için tokat baskı etkinliği düzenledi Ankara'nın Altındağ ilçesinde ikamet eden aileler için özel bir an yaşandı. Belediye yönetimi tarafından anneler ve evlatlarının aralarındaki bağları kuvvetlendirmek adına bir program gerçekleştirildi.
Ankara'da silah kaçakçılığı operasyonu! 16 otomatik silah ele geçirildi Ankara'da silah kaçakçılığı operasyonu! 16 otomatik silah ele geçirildi Güvenlik güçlerinin yurt içerisindeki operasyonları tüm hızı ile devam ederken bu operasyonlardan birini de Ankara KOM ekipleri gerçekleştirdi. Düzenlenen operasyonda 16 kaçak silah ele geçirildi.
Nallıhan Belediyesi KPSS’siz 5 sözleşmeli personel alacak Nallıhan Belediyesi KPSS’siz 5 sözleşmeli personel alacak Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kurum Dışı İş İlanları üzerinden yeni bir personel alımı yayımlandı. Nallıhan Belediyesi bünyesine sözleşmeli 5 personel alımı yapacağını duyurdu.
Ankara'da çocukların kamyon yolculuğu yürekleri ağızlara getirdi Ankara'da çocukların kamyon yolculuğu yürekleri ağızlara getirdi Gün içinde akan trafikte yaşanan bazı anlar faciaya davetiye çıkarıyor. Sürücülerin dikkatsizliği ve tedbirsizliği kendileri olduğu gibi başka insanlarında hayatlarını tehlikeye atıyor.
Ankara Beypazarı'nda yarın elektrik kesintisi yapılacak Ankara Beypazarı'nda yarın elektrik kesintisi yapılacak Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi tarafından yapılan açıklama ile 20 Ağustos 2024 Salı günü Beypazarı ilçe genelinde bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Ankara Mamak’ta akşam 18.00’e kadar su kesintisi yaşanacak Ankara Mamak’ta akşam 18.00’e kadar su kesintisi yaşanacak Ankara'nın Mamak ilçesinde arıza sebebi ile akşam 18.00'e kadar su kesintisinin yaşanacağı açıklandı. Su kesintisine ilişkin arızanın daha erken tamir edilmesi halinde su akışı 18.00'den önce de sağlanabilir.
Keçiören Belediyesi personellerini doğal afetlere karşı hazırlıyor Keçiören Belediyesi personellerini doğal afetlere karşı hazırlıyor Ülkemizin bulunduğu coğrafyada sık sık çeşitli doğal afetler meydana geliyor. Deprem kuşağında yer alan Türkiye, yoğun yağış aldığı yerlerde sel ve heyelan, kış döneminde ise çığ afetleri ile karşı karşıya kalıyor.
Ankara Polatlı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu personel alım başvuruları sona eriyor Ankara Polatlı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu personel alım başvuruları sona eriyor Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan son ilana göre Ankara Polatlı Öğretmevi ve Akşam Sanat Okulu personel alım başvuruları yarın gece yarısı sona erecek.
Kahramankazan Belediyespor haltercisi Berat Ergün Türkiye Şampiyonu oldu Kahramankazan Belediyespor haltercisi Berat Ergün Türkiye Şampiyonu oldu Yerel yönetimlerde spora verilen destek yeni sporcuların yetişmesine neden oluyor. Lisanslı olarak spor hayatını farklı branşlarda sürdüren sporcular aldıkları sonuçlar ile temsil ettikleri ilçeleri ve şehirleri gururlandırıyor.
Ankara'nın barajlarındaki su doluluk oranı giderek azalıyor Ankara'yı susuz günler bekliyor! Barajlarda su kritik seviyeye geldi Güneşli günlerin etkisini iyiden iyiye göstermesi olumsuz olarak insanları etkilemeyi sürdürüyor. Haftalarca yağmur alan ve uzmanları bu konuda şaşırtan Ankara'da barajlarda seviye giderek azalıyor.