Altındağ Belediyesi Millet Lokantası vatandaşlara ucuza yemek yeme fırsatı sunuyor Altındağ Belediyesi Millet Lokantası ucuza yemek yeme fırsatı sunuyor Enflasyon ve ekonomideki istikrarsız süreç piyasaları olumsuz etkilemişti. Zamlardan dolayı dışarda eskisinden daha pahalı yemek yiyen Altındağlı vatandaşlar için ise Altındağ Belediyesi adından söz ettiren bir hizmeti hayata geçirmişti.
ABB'den Ankara'daki parklarda ücretsiz spor etkinliği ABB'den Ankara'daki parklarda ücretsiz spor etkinliği Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara'da bulunan 17 parkta Parklarda Spor etkinliği kapsamında ücretsiz spor etkinliği düzenlendiğini duyurdu. Tarih ve saatler belli oldu.
AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz Yenimahalle Cumhuriyet Akademisini ziyaret etti AKK Başkanı Yılmaz Cumhuriyet Akademisini ziyaret etti Başkan Yılmaz'ın şehrin önde gelen kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretlere bir yenisi daha eklendi. Ankara Kent Konseyi heyetinin sıradaki durağı Yenimahalle ilçesi oldu.
Türkiye'nin en zengin illeri sıralandı! Listede Ankara'da var Türkiye'nin en zengin illeri sıralandı! Listede Ankara'da var Milyonlarca insanın yaşadığı ülkemizde resmi ve özel kuruluşlar farklı başlıklar altında dönem dönem yaptıkları araştırmaları kamuoyu ile paylaşıyor. TÜİK tarafından hazırlanan rapora göre ülkenin en zengin şehirleri sıralaması şu şekilde oldu.
Sincan Belediyesi düzenli olarak bakım ve iyileştirme çalışmaları yapıyor Sincan Belediyesi düzenli olarak bakım ve iyileştirme çalışmaları yapıyor Ankara'nın Sincan ilçesinde insanların yoğun olarak vakit geçirdiği yerler elden geçiriliyor. Sincan Belediyesine bağlı ekipler gün içinde farklı noktalarda parkların ve bahçelerin şartlarını daha iyi bir seviyeye getiriyor.
Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sözleşmeli kamu işçisi alıyor Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sözleşmeli kamu işçisi alıyor Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne sözleşmeli kamu işçisi alımı başladı. Başvurular 23 Ağustos mesai bitimine kadar devam edecek. Başvuru şartları ve ilan detayları belli oldu.
Süper Mavi Ay Ankara'da kendine hayran bıraktı Süper Mavi Ay Ankara'da kendine hayran bıraktı Türkiye'nin bir çok kenti dün akşam Süper Mavi Ay olayını gökyüzünden seyretti. Ayın gezegenimize en yakın ve parlak olduğu hali anlamına gelen Süper Mavi Ay kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Çankırı'daki orman yangını ile mücadeleye ABB'den destek Çankırı'daki orman yangını ile mücadeleye ABB'den destek Türkiye orman yangınları ile mücadele etmeye devam ederken bir yangın haberi de Çankırı'dan geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Çankırı'da ki orman yangını söndürme çalışmalarına destek vereceklerini açıkladı.
Altındağ Belediyesi mahallelerde temizlik çalışmalarına devam ediyor Altındağ Belediyesi mahallelerde temizlik çalışmalarına devam ediyor Altındağ Belediyesi ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Başlatılan bu temizlik çalışmaları mahalle mahalle devam ederken Altındağ Belediyesi takvim dahilinde bugün Zübeyde Hanım Mahallesi'nin temizlendiğini açıkladı.
Keçiören Belediyesi ev sahipliğinde Ankara'da Taha Akgül Karakucak Güreşleri düzenlenecek Keçiören Belediyesi ev sahipliğinde Ankara'da Taha Akgül Karakucak Güreşleri düzenlenecek Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenecek 1. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri'nin adresi belli oldu. Etkinliğin tarihi merak konusu olurken detaylar da Keçiören Belediyesi tarafından duyuruldu.
ABB Çankırı'daki orman yangınıyla mücadeleye destek verecek ABB Çankırı'daki orman yangınıyla mücadeleye destek verecek Ülkemizde orman yangınları ile mücadele devam ediyor. Orman yangınlarının kontrol altına alınması için mücadele devam ederken son olarak Çankırı'daki orman yangınının söndürme çalışmalarına ABB'nin destek vereceği açıklandı.
Volkan Memduh Gültekin'in annesi Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı Volkan Memduh Gültekin'in annesi Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eski basın danışmanı Volkan Memduh Gültekin'in annesi hayatını kaybetti. Gültekin'in annesi Emel Gültekin, bugün son yolculuğuna uğurlandı.