ABB'den patlamış mısır, gazoz ve pamuk şekeri ikramlı açık hava sineması daveti ABB'den patlamış mısır, gazoz ve pamuk şekeri ikramlı açık hava sineması daveti Ankara Büyükşehir Belediyesi Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri için yeni duyuru yayımlandı. ABB'nin ikramlarda bulunacağı etkinlik için yeni saat ve tarih belli oldu.
Türksat Ankara’da destek personeli alımı yapacak! Türksat Ankara’da destek personeli alımı yapacak! İŞKUR üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. Aktarılan son habere göre Türksat Ankara'da destek personeli alımı yapacak. Yapılacak olan personel alımında alımların engelli personel kadrosuna olacağı ifade edildi.
Ankara Mamak'ta Güvercin kurtarma operasyonu! Ankara Mamak'ta Güvercin kurtarma operasyonu! Gün içinde insanlar olduğu gibi diğer canlılarda zor durumlarla baş başa kalabiliyor. Bu noktada duyarlı vatandaşlar ve görevli personeller gerçekleştirdikleri müdahaleler ile hayvanlara yardımcı oluyor.
TÜİK açıkladı! Ankara'da trafikte olan toplam araç sayısı 2 milyon 693 bin 501 adet oldu TÜİK açıkladı! Ankara'da trafikte olan toplam araç sayısı 2 milyon 693 bin 501 adet oldu TÜİK Motorlu Kara Taşıtları, Temmuz 2024 raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre Temmuz ayında 19 bin 390 adet taşıtın trafiğe kaydı yapılırken Ankara'da toplam araç sayısı 2 milyon 693 bin 501 adete ulaştı.
Keçiören Belediyesinden parklara çevre dostu müdahale Keçiören Belediyesinden parklara çevre dostu müdahale Ankara halkı için önemi büyük olan yeşil alanlara belediyeler tarafından çeşitli müdahaleler yapılıyor. Parkların sürekliliğinin sağlanması adına yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından da yakından takip ediliyor.
Ankara KYK kız ve erkek yurtları listesi! Ankara'da kaç KYK yurdu var hangi ilçelerde yurt var? Ankara KYK kız ve erkek yurtları listesi! Ankara'da kaç KYK yurdu var hangi ilçelerde yurt var? YKS yerleştirme sonuçları açıklanırken KYK yurt başvuruları başlamıştı. KYK yurt başvurusu yapmak isteyen kişiler için Ankara'da bulunan yurtları sıraladık!
Altındağ Belediyesi yeni dönem öncesi kreşlerde hazırlıklarına devam ediyor Altındağ Belediyesi kreşlerde hazırlıklarına devam ediyor Okul hayatlarına daha güzel bir şekilde hazırlanmak istenen minik bireyler aileleri tarafından kreşlere gönderiliyor. Ebeveynlerin en hassas oldukları konulardan birisi olan kreşlerde verilen eğitim noktasında Altındağ Belediyesi personellerini eğitmeyi sürdürüyor.
ABB Ankara'nın dünyası mirası listesindeki eserlerini gezdirmeye devam ediyor ABB Ankara'nın dünyası mirası listesindeki eserlerini gezdirmeye devam ediyor Tarihi olarak da zengin bir yönü olan Ankara uluslararası arenada da bu yönünü kanıtlamıştı. UNESCO'nun listesinde yer alan bazı eserlere ev sahipliği yapan başkentte, vatandaşların bu eserleri görmesi için harekete geçilmişti.
Ankara Çankaya Üniversitesi öğretim elemanı ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı Ankara Çankaya Üniversitesi öğretim elemanı ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı Ankara'nın en büyük ve köklü üniversiteleri arasında yer alan Çankaya Üniversitesi öğretim elemanı ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı. Başvuru şartları ve kadro sayısı açıklandı.
EGO duyurdu Ankara'da bazı otobüs durakları geçici olarak kullanım dışı kaldı EGO duyurdu Ankara'da bazı otobüs durakları geçici olarak kullanım dışı kaldı Otobüs hatları ve güzergahları üzerinde yürütülen çalışmalar tüm hızı ile devam ederken EGO, Pursaklar, Çubuk, Akyurt, Kuzeykent, Altınpark, Subayevleri ve Güneşevler hattında çalışan otobüslerin kullanmış oldukları bazı güzergahların geçici olarak hizmet vermeyeceğini duyurdu.
Ankara'da hangi parklarda ücretsiz spor etkinliği düzenleniyor, hangi günler saat kaçta var? Ankara'da hangi parklarda ücretsiz spor etkinliği düzenleniyor, hangi günler saat kaçta var? Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara'da 17 park ve rekreasyon alanında ücretsiz spor etkinliği düzenleneceğini duyurdu. Parkların isimleri ve günler ile saatler açıklandı.
Kahramankazan Belediyesi ilçedeki temel atma törenine katıldı Kahramankazan Belediyesi ilçedeki temel atma törenine katıldı Kahramankazan Belediyesi ilçedeki istihdam ve yeni yatırımları desteklemeye devam ediyor. Kahramankazan Belediyesi yetkilileri, Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımına başlanan bir şirketin temel atma törenine katıldı.