TSK Afyonkarahisar, İzmir ve Ankara'daki orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek oluyor TSK Ankara'daki orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek oluyor Ülkemizde devam eden orman yangınlarının söndürülmesi için canhıraş mücadele devam ediyor. Orman yangınlarının söndürülmesi için yapılan çalışmalara TSK'nın da destek olduğu ifade edilirken ekipler Ankara'daki yangına müdahalesini sürdürüyor.
Ankara Etimesgut'taki trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi Ankara Etimesgut'taki trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi Başkent Ankara'da meydana gelen trafik kazaları basına yansımaya devam ediyor. Bir kaza haberi daha Etimesgut ilçesinden gelirken kazada bir kişinin yaşamını yitirdiği, bir kişinin de yaralandığı bildirildi.
ABB Başkanı Yavaş'tan Kızılcahamam'daki orman yangınına ilişkin açıklama ABB Başkanı Yavaş'tan Kızılcahamam'daki orman yangınına ilişkin açıklama Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine bağlı Şahinler Mahallesi’ndeki otluk alanda yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan konuyla ilgili açıklama geldi.
Ankara Valisi Şahin'den Ankara Bolu sınırındaki yangına ilişkin açıklama Ankara Valisi Şahin'den Ankara Bolu sınırındaki yangına ilişkin açıklama Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara’nın Kızılcahamam ve Bolu’nun Gerede ilçeleri arasında çıkan yangına ilişkin açıklamalarda bulundu. Vali Şahin, açıklamasında yangının insan kaynaklı nedenlerle meydana geldiğini düşündüklerini dile getirdi.
Kahramankazan Belediyesi Engelsiz Kafe ile engelleri ortadan kaldırıyor Kahramankazan Belediyesi Engelsiz Kafe ile engelleri ortadan kaldırıyor Günümüzde insan nüfusunun büyük bir kısmı engelli bireylerden oluşuyor. Bu insanların topluma kazandırılması adına resmi ve özel kuruluşlar tarafından çeşitli projeler geliştiriliyor.
Ankara’da kamu işçisi alımı başladı! Başvurular yarın sona erecek Ankara’da kamu işçisi alımı başladı! Başvurular yarın sona erecek Ankara'da iş arayanlar için akşam saatlerinde güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre Ankara'da kamu işçisi alımı başladı. Başvurular yarın akşama kadar devam edecek. Alım yapılacak meslek ve başvuru bilgilerine ilişkin detaylar haberimizde..
Ankara’da sıcaklıklar hafta sonu mevsim normalleri civarına düşecek Ankara’da sıcaklıklar hafta sonu mevsim normalleri civarına düşecek Ankara’da son 2 gündür etkili olan sıcak hava vatandaşları bunalttı. Aktarılan son habere göre hafta sonundan itibaren Ankara’da hava sıcaklıkları mevsim normalleri seviyesine gerileyecek.
Ankara'da orman yangını 1 köy tedbir amaçlı boşaltıldı Ankara'da orman yangını 1 köy tedbir amaçlı boşaltıldı Ankara Kızılcahamam'da çıkan orman yangını Gerede'ye de sıçramıştı. Orman yangını nedeniyle Gerede Demirler Köyü tedbir amacıyla boşaltılıyor.
Ankara’da patlatılan şüpheli çantadan kıyafet çıktı Ankara’da patlatılan şüpheli çantadan kıyafet çıktı Ankara'da büyük panik yaşanmasına neden olan bomba alarmı için yeni açıklama geldi. Kızılay Metro İstasyonu'nda unutulan çantanın içinden kıyafet çıktı.
Polatlı’daki yolcu otobüsü kazasında vefat edenlerin sayısı 11’e yükseldi Polatlı’daki yolcu otobüsü kazasında vefat edenlerin sayısı 11’e yükseldi 9 Ağustos tarihinde Ankara'nın Polatlı ilçesinde yolcu otobüsünün köprü ayağına çarptığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 11’e yükseldi.
Aşırı sıcak havadan bunalan Ankaralılar parklara koştu Aşırı sıcak havadan bunalan Ankaralılar parklara koştu Tüm yurtta olduğu gibi Ankara'da da aşırı sıcak hava dalgası etkili olurken bunalan Ankaralılar kendilerini parklara attı. Çocuklar fıskiyelerin altında serinlemeye çalıştı.
Ankara Kızılcahamam’da orman yangını çıktı Ankara Kızılcahamam’da orman yangını çıktı Ankara Kızılcahamam’da orman yangını çıktığı öğrenildi. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, ekipler yangını kontrol altına almak için canla başla çalışıyor.