Ankara'nın simgelerinden Kuğulu Park ailesine 8 ördek yavrusu katıldı Ankara'nın simgelerinden Kuğulu Park ailesine 8 ördek yavrusu katıldı Ankara'nın simge parkları arasında yer alan Kuğulu Park ailesi büyümeye devam ederken 8 ördek yavrusu suyla buluştu.
Pursaklar Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü birleştirme projesinde sona geldi Pursaklar Belediyesi iki müdürlüğünü tek çatı altında topluyor Pursaklar halkının daha iyi ve rahat bir şekilde hizmet alması adına Pursaklar Belediyesi radikal bir karar almıştı. Alınan karar ile birlikte Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüklerinin birleştirilmesi ve yeni yerlerinde hizmet vermesi için çalışmalara başlandı.
TÜBİTAK Ankara’da yaş şartsız personel alımı yapıyor! TÜBİTAK Ankara’da yaş şartsız personel alımı yapıyor! TÜBİTAK Ankara'da personel alımına devam ediyor. Yayımlanan son ilanda TÜBİTAK'ın hem Ankara hem de Gebze'de çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Başvuru şartları ve ilan detayları belli oldu.
Ankara Sincan'da evinin balkonundan çevreye ateş açan şüpheli tutuklandı Ankara Sincan'da evinin balkonundan çevreye ateş açan şüpheli tutuklandı Sincan'da evinin balkonundan av tüfeğiyle etrafa rastgele ateş açtığı belirlenen bir şahıs hakkında yapılan yasal işlemlerin ardından tutuklandı.
Ankara’da maymun çiçeği virüsü mü var? M çiçeği virüsü karantinası başladı mı, kaç gün sürüyor? Ankara’da maymun çiçeği virüsü mü var? M çiçeği virüsü karantinası başladı mı, kaç gün sürüyor? Ankara’da 4 kişinin maymun çiçeği virüsü şüphesi ile 2 hastanede karantina altına alındığı iddiası gündemde büyük yankı uyandırdı. Ankara’da maymun çiçeği var mı, karantina başladı mı, kaç gün sürecek?
Ankara'da Maymun çiçeği karantinası olduğu iddiaları yalanlandı Ankara'da Maymun çiçeği karantinası olduğu iddiaları yalanlandı Dünyanın günlerdir birinci gündem maddesi olan Maymun Çiçeği hastalığı ile ilgili Türkiye'de önemli bir gelişme yaşadı. Başkent Ankara'da 4 kişinin hastalık şüphesiyle karantinada olduğu iddia edildi.
Ankaralılar dikkat ABB duyurdu! 25 Ağustos’ta trafiğe kapanacak yollar açıklandı Ankara'da 25 Ağustos’ta trafiğe kapanacak yollar açıklandı Ankara Büyükşehir Belediyesi X sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir paylaşım yaptı. 25 Ağustos Pazar günü Ankara'da belirli saatler arasında kapalı olacak olan yolların tam listesi açıklandı.
Ankara-Bolu sınırında yanan bölge havadan görüntülendi Ankara-Bolu sınırında yanan bölge havadan görüntülendi Kızılcahamam'da başlayan yangın şiddetli rüzgar nedeniyle Gerede'ye sıçramıştı. Dün başlayan yangından etkilenen bölge dronla havadan görüntülendi.
ABB Pursaklar trafiğini katlı kavşak projesi ile çözmeyi hedefliyor ABB Pursaklar trafiğini katlı kavşak projesi ile çözmeyi hedefliyor Ankara Büyükşehir Belediyesi şehrin çeşitli noktalarında zaman içinde ihtiyacı daha fazla hissedilen yol yapım ve trafik düzenleme çalışmaları yapıyor. Yapılan müdahaleler ile araç trafiğinin yoğunlaşma olmadan sağlanması hedefleniyor.
Altındağ Belediyesi yaz okulları için kapanış töreni düzenlendi Altındağ Belediyesi yaz okulları için kapanış töreni düzenlendi Okulların yeniden açılmasına az bir zaman kalan tatil dönemini kapsayan etkinlikler birer birer sona eriyor. Bu nedenle Altındağ Belediyesi tarafından gençlerin faydalı bir zaman geçirmesi için açılan yaz okulları için bir kapanış töreni düzenlendi.
Mamak Belediyesi iş yeri, kafeterya ve ATM kabin yeri kiralayacak Mamak Belediyesi iş yeri, kafeterya ve ATM kabin yeri kiralayacak Mamak Belediyesi yapmış olduğu duyuru ile Mehtap, Lalahan ve Şafaktepe Mahallelerinde yer alan işyeri, kafeterya ve ATM kabin yerleri için kiralama ihalesi düzenleyeceğini duyurdu.
Sincan Belediyesi engelli bireyler için yüzme kursu düzenledi Sincan Belediyesi engelli bireyler için yüzme kursu düzenledi Ankara'nın farklı yerlerinde engelli vatandaşları merkezine alan ve onlara özel etkinlilkler gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmalar engelliler ve aileleri için büyük bir motivasyon kaynağı oluyor.