Ankara Gençler Artistik Buz Pateni Grand Prix'sine ev sahipliği yapacak Ankara Gençler Artistik Buz Pateni Grand Prix'sine ev sahipliği yapacak Gençler Artistik Buz Pateni Grand Prix'si için beklenen tarih açıklandı. Bu sene organizasyona 36 ülkeden 129 sporcunun katılması bekleniyor.
Ankara Gölbaşı'nda  başıboş köpekler küçük kıza saldırdı Ankara Gölbaşı'nda başıboş köpekler küçük kıza saldırdı Geçtiğimiz haftalarda hakkında yasa çıkarılan başıboş köpekler sorunu halen devam ediyor. İstanbul'da köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden vatandaşın ardından bir köpek saldırısının da Ankara'da gerçekleştiği öğrenildi.
YHT projesiyle Ankara-Kayseri arası 1 saat 45 dakikaya düşecek YHT projesiyle Ankara-Kayseri arası 1 saat 45 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattı ile entegre olacak Ankara-Yerköy-Kayseri YHT projesi hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Ankara-Kayseri YHT hattı ne zaman açılacak?
Türkiye'nin en mutsuz şehirleri açıklandı! Ankara şaşırtmadı Türkiye'nin en mutsuz şehirleri açıklandı! Ankara şaşırtmadı Türkiye'nin 81 şehri bir çok farklı kategoride kendi içinde sıralanıyor. Son gündem olan araştırmada ülkenin en mutsuz şehirlerinin nereleri olduğu ifade etti.
Ankara'da hırsızlık operasyonu! 3 yabancı uyruklu zanlı tutuklandı Ankara'da hırsızlık operasyonu! 3 yabancı uyruklu zanlı tutuklandı Sincan, Yenimahalle ve Çankaya ilçelerinde meydana gelen hırsızlık olayları üzerine yürütülen soruşturmalar kapsamında 3 zanlı yakalandı. Yabancı uyruklu şahıslar tutuklandı.
Ankara'da 16-22 Ağustos tarihleri arasında 612 aranan şahıs yakalandı Ankara'da 16-22 Ağustos tarihleri arasında 612 aranan şahıs yakalandı Ankara Valiliği, Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Operasyon Sonuçlarını kamuoyuna açıklandı. Hakkında arama kararı olan 612 şahıs yakalandı.
23 Ağustos Cuma Ankara iş ilanları güncellendi! Başvurular İŞKUR üzerinden 23 Ağustos Cuma Ankara iş ilanları güncellendi! Başvurular İŞKUR üzerinden Ankara İŞKUR iş ilanlarını takip edenler için güzel haber geldi. 23 Ağustos Cuma Ankara iş ilanları güncellendi. Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı personel alımında alımların yapılacağı meslekler tek tek açıklandı.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Halk Günü programlarına devam ediyor Pursaklar Belediye Başkanı Çetin vatandaşları makamında ağırlıyor Pursaklar'da vatandaşlar ile iletişiminin kuvvetli olması ve onların kendilerine güvenlerinin artması adına başlatılan Halk günü etkinliği haftada 2 gün şeklinde devam ediyor. Başkan Ertuğrul Çetin bu günlerde ilçe sakinlerini makamında ağırlıyor.
MSB'den Sakarya Meydan Muharebesi'nin 103. yılına özel video MSB'den Sakarya Meydan Muharebesi'nin 103. yılına özel video Dünya tarihinin en büyük zaferlerinden biri olarak tarihe geçen Sakarya Meydan Muharebesi'nin 103. yılı büyük bir coşkuyla kutlanırken MSB bu kapsamda özel bir video yayımladı.
Kahramankazan Belediyesi ilçenin güvenliği için yoğun mesai harcıyor Kahramankazan Belediyesi ilçenin güvenliği için yoğun mesai harcıyor Kahramankazan Belediyesi, bölgede yaşayan vatandaşların ilçede daha düzenli ve huzurlu bir şekilde yaşayabilmesi için denetimlerine ve çalışmalarına devam ediyor.
Ankara’nın Cumhuriyet tarihindeki ilk parkı Güvenpark'ta yenileme çalışmaları sürüyor Güvenpark'ta yenileme çalışmaları sürüyor Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Güvenpark'ta başlatılan yenileme çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Parkta yenileme çalışmaları tarihi doku korunarak yapılıyor.
Sakarya Meydan Muharebesi'nin adı neden Sakarya, muharebe nerede oldu? Sakarya Meydan Muharebesi'nin adı neden Sakarya, muharebe nerede oldu? Türkiye bugün Sakarya Meydan Muharebesi'nin 103. yılını kutlarken pek çok kişi bu kutlu zaferin adından dolayı Sakarya'da olduğunu sanıyor. Ancak büyük zafer Ankara'da elde edildi. Peki, neden adı Sakarya?