Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Araştırma Görevlisi alım ilanı yayımladı Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Araştırma Görevlisi alım ilanı yayımladı Başkent Üniversitesi çok sayıda bölüm için araştırma görevlisi, öğretim görevlisi ve öğretim üyesi alımı yapılacağını duyurdu. Açılan pozisyonlar, başvuru şartları ve tarihleri 24 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlandı...
Keçiören Belediyesi Taha Akgül Karakucak Güreşleri heyecanı bugün başlıyor Keçiören Belediyesi Taha Akgül Karakucak Güreşleri heyecanı bugün başlıyor 1. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri, Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenecek. Keçiören Belediyesinin ev sahipliğinde yapılacak olan müsabakalarda heyecan bugün başlıyor olacak.
Altındağ Belediyesi Altınköy Açık Hava Müzesi hafta sonu ziyaretçi akınına uğruyor Altındağ Belediyesi Altınköy Açık Hava Müzesi hafta sonu ziyaretçi akınına uğruyor Altındağ Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda Altınköy Açık Hava Müzesi'nde yapılacak çalışmalar nedeniyle alanın ziyaretçi girişine kapanacağını duyurmuştu. Müzenin açılışı geçen günlerde yapılırken hafta sonu Ankaralıların ilgisini gören müzeyi Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de ziyaret etti
Ankara Etimesgut'ta bir sürücü kaza yapan araca çarpmamak için refüje çıktı Ankara Etimesgut'ta bir sürücü kaza yapan araca çarpmamak için refüje çıktı Trafik kazası haberleri basına yansımaya devam ediyor. Basına yansıyan kaza haberleri kamuoyunun gündeminde yer alırken Başkent Ankara'daki bir kaza da bir aracın güvenlik kamerasına yansıdı.
Ankara'nın Akyurt ve Keçiören ilçelerinde aranan iki şahıs yakalandı Ankara'nın Akyurt ve Keçiören ilçelerinde aranan iki şahıs yakalandı Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına ilişkin bilgiler verilmeye devam ediyor. Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına yenileri eklenirken bu kez Akyurt ve Keçiören ilçelerinde aranan 2 şahsın yakalandığı öğrenildi.
ABB 45.601 çocuk için kişi başı süt desteği ödemesini Başkent Kart'a yatırdı ABB 45.601 çocuk için kişi başı süt desteği ödemesini Başkent Kart'a yatırdı Ankara Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla başlattığı “Süt Desteği Projesi”ni sürdürüyor. Bu çerçevede ABB Başkanı Yavaş, 45 bin 601 çocuk için kişi başı süt desteği ödemesini Başkent Kart'a yaptıklarını duyurdu.
Ankara Sincan'da atıklar yenilenebilir enerjiye dönüşüyor Ankara Sincan'da atıklar yenilenebilir enerjiye dönüşüyor Ankara'nın Sincan ilçesinde faaliyet gösteren katı atık tesisindeki çöplerden elde edilen elektrikle yaklaşık 200 bin evin ihtiyacı karşılandığı bildirildi. Katı atık bertaraf alanında faaliyet gösteren bir firma, burada çöpleri de kategorilere ayırıyor.
Ankara ve çevresindeki illerde gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu Ankara ve çevresindeki illerde gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu Başkent Ankara'da sağanak yağış etkili oldu. Sağanak yağış kısa sürede etkisini gösterirken çevre illerde de gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterdi.
Mamak Belediyesi Devlet Tiyatrolarına ev sahipliği yaptı Mamak Belediyesi Devlet Tiyatrolarına ev sahipliği yaptı Mamak Belediyesi, Devlet Tiyatrolarına ev sahipliği yaptı. Trabzon ve Bursa Devlet Tiyatroları Mamaklı sanatseverlerle buluşurken kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında etkinliklerin devam edeceği ifade edildi.
Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Keyvan mahalle ve sosyal tesis ziyaretinde bulundu Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı mahalle ve sosyal tesis ziyaretinde bulundu Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, 8 mahalle, 2 sosyal tesis ziyaretinde bulundu. Söz konusu ziyaretlere ilişkin açıklama gelirken muhtarlar ile iş birliğinde olunduğu öğrenildi.
ABB UKOME kararı ile Ankara'da servis ücretlerine zam geldiğini duyurdu ABB UKOME kararı ile Ankara'da servis ücretlerine zam geldiğini duyurdu Okul servis ücretleri bu sene de bütçeleri zorlayacak. Akaryakıt zamlarının ardından bir ilde daha okul servislerine zam yapıldığı ifade edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi UKOME'nin zam kararını duyurdu.
ATO’dan Pazar günleri çalışacak berber ve kuaförler için duyuru ATO’dan Pazar günleri çalışacak berber ve kuaförler için duyuru Ankara Ticaret Odası (ATO) resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Kuaför, berber ve güzellik salonlarının belirtilen istisna kapsamında pazar günü çalışabilmesi için gerekli belgelerin ATO Portalı üzerinden verileceğini belirtti.