Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.'nin yeni sezon çekim tarihini ve yerini açıkladı! Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.'nin yeni sezon çekim tarihini ve yerini açıkladı! Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu merakla beklenen Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu ile alakalı olarak bugün bir açıklama yaparak dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.
Ankara'da yemek yapmak için sobayı yakan kadının neden olduğu yangın evi kül etti! Ankara'da yemek yapmak için sobayı yakan kadının neden olduğu yangın evi kül etti! Ankara’nın Mamak ilçesinde bir kadın evdeki tüpü bitince sobayı yakmasıyla evde yangın çıktı. Çıkan yangında evde büyük maddi hasar meydana geldi.
Ankara'da freni boşalan kamyon duvara çarpıp devrildi! Ankara'da freni boşalan kamyon duvara çarpıp devrildi! Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde freni boşalan kamyon, sürücünün kontrolünden çıkarak önce bir araca çarptı sonra ise bir evin istinat duvarına çarpıp devrildi.
Ankara’da 3 farklı kaçak alkol operasyonu düzenlendi Ankara’da 3 farklı kaçak alkol operasyonu düzenlendi Ankara’da ekipler tarafından 3 farklı kaçakçılık operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda 17 ton 484 litre etil alkolün ele geçirildiği öğrenildi.
Altındağ Belediyesi’nden Anne Müzesi’ne ziyaret Altındağ Belediyesi’nden Anne Müzesi’ne ziyaret Altındağ Belediyesi 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü sebebi ile Ulucanlar Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri ile birlikte Anne Müzesi’ni ziyaret etti.
Başkan Çetin, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'ni ziyaret etti Başkan Çetin, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'ni ziyaret etti Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ankara'nın en büyük Tiyatro sahnesi olan Pursaklar Sahnesi'ni ziyaret etti. Başkan Çetin oyuncularla hatıra resmi çektirdi.
Ankara Kahramankazan’da yasaklı madde operasyonu: 1 tutuklama Ankara Kahramankazan’da yasaklı madde operasyonu: 1 tutuklama Ankara'da ekiplerin düzenlediği operasyonda bir araç içerisinde yüklü miktarda yasaklı madde ve para bulundu. Ekipler araç içerisindeki 2 kişiyi gözaltına aldı.
Ankara ekipleri FETÖ üyesi karı kocayı yakaladı Ankara ekipleri FETÖ üyesi karı kocayı yakaladı Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadelede Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ’ye üyelikten aranan karı kocayı yakaladı. Çiftin gözaltına alındığı öğrenildi.
Keçiören Belediyesi'nden Celal Şengör ile Köyden Metropole söyleşisi Keçiören Belediyesi'nden Celal Şengör ile Köyden Metropole söyleşisi Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Ankara'nın Başkent oluşunun 101'inci yıl dönümüne özel olarak söyleşi programı düzenleyeceklerini açıkladı. Düzenlenen programa Celal Şengör'de konuk olarak katılacak.
Ankara’da kumar oynanan mekana ihbar üzerine baskın: 19 gözaltı Ankara’da kumar oynanan mekana ihbar üzerine baskın: 19 gözaltı Ankara'da bir mekana ilişkin kumar oynatıldığı ve alkol tüketildiği üzerine yapılan ihbar ekipleri harekete geçirdi. Mekana baskın yapan ekipler 19 kişiyi gözaltına aldı.
Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Kermes Ziyareti Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Kermes Ziyareti Şafaktepe Parkı'nda düzenlenen Kadın El Emeği Kermesi yoğun ilgi görmeye devam ederken kermesin son ziyaretçilerinden biri de Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin oldu.
Sincan Belediyesi’ne ait Gastro Sincan’da Dünya Kız Çocukları Günü etkinliği Sincan Belediyesi’ne ait Gastro Sincan’da Dünya Kız Çocukları Günü etkinliği Sincan Belediyesi tarafından hizmete açılan Gastro Sincan’da Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında etkinlik düzenlendi. Aile Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu 10 kız çocuğu Gastro Sincan’da ağırlandı.