Etimesgut Belediyesi’nden 2 konseptli sonbahar etkinlikleri Etimesgut Belediyesi’nden 2 konseptli sonbahar etkinlikleri Etimesgut Belediyesi sonbaharın yaklaşması ile birlikte 2 ana konseptli Merhaba Sonbahar etkinliği düzenleyeceğini açıkladı. Kahve ve sinema konseptli düzenlenecek olan etkinliğin tarihleri de belli oldu.
ABB Bala, Nallıhan ve Şereflikoçhisar’da tohum desteği verecek ABB Bala, Nallıhan ve Şereflikoçhisar’da tohum desteği verecek Ankara Büyükşehir Belediyesi Bala, Nallıhan ve Şereflikoçhisar’da aspir tohum desteği verecek. Tohum desteğinden yararlanmak isteyenler için eğitim ve ön talep toplama toplantısı yapılacağı açıklandı.
Ankara Toptancı Hali'nde silahlı kavga:  2 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı Ankara Toptancı Hali'nde silahlı kavga: 2 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak gece saatlerinde Ankara Toptancı Hali'nde iki grup arasında silahlı kavga çıktığı öğrenilirken olayda hayatını kaybedenler ve yararlılar olduğu bildirildi.
Ankara’da komşular arasında çıkan tartışmada 3 kişi hayatını kaybetti 1 yaralı Ankara’da komşular arasında çıkan tartışmada 3 kişi hayatını kaybetti 1 yaralı Ankara’nın Keçiören ilçesinde gece saatlerinde komşular arasında aşlayan tartışmada silahlar konuştu. Çıkan olayda 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişinin yaralandığı öğrenildi.
AKK toplantısında konuşan ABB Başkanı Yavaş: Hayali projelere para harcamak istemiyoruz AKK toplantısında konuşan ABB Başkanı Yavaş: Hayali projelere para harcamak istemiyoruz Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı’na katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kente hizmet politikalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Kahramankazan Belediyesi KazanBel Beton ile ilçede hizmet veriyor Kahramankazan Belediyesi KazanBel Beton ile ilçede hizmet veriyor Kahramankazan Belediyesi kuruluş olarak yenilenen KazanBel Beton ile ilçede oluşan beton ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmet vermeye devam ediyor. İnşaat sektöründe oluşan ihtiyacı gidermek üzere çalışmalarını sürdüren Kahramankazan Belediyesi, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
Etimesgut Belediyesi yüzme havuzlarına bakım yapılıyor Etimesgut Belediyesi yüzme havuzlarına bakım yapılıyor Etimesgut Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren yüzme havuzları bakıma alındı. Hijyen ve temizlik çalışmaları, denetimler yapılarak insan sağlığının korunması hedeflenirken belediye ekiplerinin titizlikle çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.
Pursaklar Belediyesinden tiyatro oyununa ücretsiz bilet Pursaklar Belediyesinden tiyatro oyununa ücretsiz bilet Pursaklar Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri ile vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor. Tiyatro oyunlarını sanatseverlerle buluşturacak olan Pursaklar Belediyesinden ücretsiz bilet açıklaması geldi.
Ankara'da sağanak yağış etkili oldu: Yollar, araçlar sular içinde kaldı Ankara'da sağanak yağış etkili oldu: Yollar, araçlar sular içinde kaldı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyardığı Ankara'da beklenen kuvvetli sağanak yağış başladı. Yağış nedeniyle alt geçitler, çok sayıda cadde ve sokak sular içinde kaldı.
Sincan Belediyesi ilçedeki sporcuları desteklemeye devam ediyor Sincan Belediyesi ilçedeki sporcuları desteklemeye devam ediyor Geleceğin sporcularını her yönden destekleyen Sincan Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Sincan Belediyesi, Mevlana Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi‘nde eğitimler vermeye devam ediyor.
Devlet Tiyatroları Mamak Belediyesi ev sahipliğinde ilçede sahne almaya devam ediyor Devlet Tiyatroları Mamak Belediyesi ev sahipliğinde ilçede sahne almaya devam ediyor Mamak Belediyesi, Devlet Tiyatrolarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Trabzon ve Bursa Devlet Tiyatroları'nın Mamaklı sanatseverlerle buluşmasına vesile olan Mamak Belediyesi, sahnelenen yeni oyunla ilgili bilgiler verdi.
Ankara’da başlayıp Bolu’da söndürülen yangının acı boyutu ortaya çıktı Ankara’da başlayıp Bolu’da söndürülen yangının acı boyutu ortaya çıktı Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde başlayıp Bolu’nun Gerede ilçesine sıçrayan orman yangının geçtiğimiz günlerde söndürüldü. Yangının feci boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. Gelen görüntüler yürek burktu.