Etimesgut Belediyesi 52 dönümlük alanda tır parkı inşa edecek Etimesgut Belediyesi 52 dönümlük alanda tır parkı inşa edecek İlçeye yeni yatırımlar kazandırmaya devam eden Etimesgut Belediyesi son olarak tur parkı inşa edeceğini duyurmuştu. Etimesgut Belediyesinden merakla beklenen tır parkı ile ilgili açıklama geldi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçilere mazot desteği verecek! Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçilere mazot desteği verecek! Ankara Büyükşehir Belediyesi 2024 yılı güz dönemi çiftçilere verilecek olan mazot desteği için başvuru tarihinin belirlendiğini açıkladı.
Ankara Kent Konseyi Beypazarı'nda Bisiklet Festivali düzenledi Ankara Kent Konseyi Beypazarı'nda Bisiklet Festivali düzenledi Başkentin farklı noktalarında her kesimden insanları bir araya getiren sosyal etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Yapılan etkinlikler vatandaşlar arasında birlik ve beraberlik bağlarını kuvvetlendirirken renkli görüntüler oluşmasına neden oluyor.
Ankara Valiliği şehir genelinde duyulacak uçak seslerine karşı uyardı Ankara Valiliği şehir genelinde duyulacak uçak seslerine karşı uyardı Türk Milletinin bağımsızlığından vazgeçmediğini bir kez daha kanıtladığı 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesinin yıl dönümü için bir kaç gün kaldı. Türkiye'nin dört bir yanında bu özel günün hazırlıkları devam ederken Ankara halkını yakından ilgilendiren bir paylaşım yapıldı.
Ankara'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor Ankara'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor MGM'nin hava durumu tahminleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Hava durumu verileri yakından takip edilirken Başkent Ankara'da gök gürültülü sağanak yağış beklendiği ifade edildi.
İstanbul merkezli Ankara dahil 5 ilde yasadışı ilaç satımına operasyon düzenlendi İstanbul merkezli Ankara dahil 5 ilde yasadışı ilaç satımına operasyon düzenlendi İstanbul merkezli Ankara dahil 5 ilde yasadışı ilaç satımına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. 19 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken olaya ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıktı.
Aile Bakanı Göktaş’tan öğrenciler için ulaşım desteği açıklaması Aile Bakanı Göktaş’tan öğrenciler için ulaşım desteği açıklaması Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan 2024 2025 eğitim öğretim yılı için Ulaşım Desteği açıklaması geldi. Bakan Göktaş sosyal yardımdan faydalanan ailelerin öğrencilerine desteğin bu yıl da verileceğini söyledi.
Mamak Belediyesi Stresle Baş Etme Atölyesi düzenledi Mamak Belediyesi Stresle Baş Etme Atölyesi düzenledi Mamak Aile Merkezi, Üreğil Millet Bahçesi'nde "Psikolojik İyi Oluş, Stresle Baş Etme" atölyesi düzenledi. Açık havada gerçekleştirilen etkinlikte
ABB’den çölyak hastaları için sıcak simit satışı duyurusu ABB’den çölyak hastaları için sıcak simit satışı duyurusu Ankara Büyükşehir Belediyesi 8 Eylül tarihinde belirlenen saatler arasında Başkent Market GİMAT şubesinde glutensiz simit satışı yapılacağını açıkladı.
Mamak Belediyesi Anıtkabir’de Sakarya Meydan Muharebesi'nin yıl dönümünü andı Mamak Belediyesi Anıtkabir’de Sakarya Meydan Muharebesi'nin yıl dönümünü andı Sakarya Meydan Muharebesi'nin 103. yıl dönümü kapsamında düzenlenen anma törenleri kapsamında Mamak Belediyesi, Anıtkabir’de Sakarya Meydan Muharebesi'nin yıl dönümünü anmak üzere CHP'li belediye başkanları ile bir araya geldi.
Altındağ Belediyesinin ilçedeki temizlik atağı sürüyor Altındağ Belediyesinin ilçedeki temizlik atağı sürüyor Altındağ Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan temizlik çalışmaları devam ediyor. Altındağ Belediyesi, Siteler bölgesinde başlattığı temizlik çalışmalarına ilişkin bilgiler verirken sokakların tertemiz olduğunu dile getirdi.
Ankara dahil 49 ilde Narkoçelik 35 operasyonu: Tonlarca yasaklı madde elle geçirildi Ankara dahil 49 ilde Narkoçelik 35 operasyonu Yasaklı madde ile mücadele devam ederken güvenlik güçleri de yasaklı madde ticaretine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde zehir tacirlerine uyuşturucu madde imalatçılarına yönelik düzenlenen 'Narkoçelik-35' operasyonlarının detaylarını duyurdu.