Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'dan çöp konteyneri duyurusu Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'dan çöp konteyneri duyurusu Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan seçim vaadi olarak söz vermiş oldukları çöp konteynerlerini yerleştirmeye başladıklarını duyurdu.
Etimesgut Belediyesi'nden 30 Ağustos Zafer Bayramı bisiklet turu Etimesgut Belediyesi'nden 30 Ağustos Zafer Bayramı bisiklet turu 30 Ağustos Zafer Bayramı için kutlama programları ve etkinlikler tek tek açıklanmaya devam ederken bunlardan birini de Etimesgut Belediyesi tarafından duyuruldu.
Ankara Keçiören'deki komşu kavgasında can kaybı 4'e yükseldi Ankara Keçiören'deki komşu kavgasında can kaybı 4'e yükseldi Ankara Keçiören'de komşular arasında yaşanan kavgada hayıtını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ş.Z.'de hayatını kaybetti.
Ankara'da komşuları tarafından öldürülen baba ile oğlu için cenaze töreni düzenlendi Ankara'da komşuları tarafından öldürülen baba ile oğlu için cenaze töreni düzenlendi Ankara'da komşuları tarafından silahla vurularak öldürülen baba ile oğlu için cenaze töreni düzenlendi. Baba ve oğlunun cenazeleri memleketleri Çorum'un Oğuzlar ilçesinde toprağa verildi.
DMM, MEB’in adabımuaşeret derslerini imamların vereceği iddiasını yalanladı DMM, MEB’in adabımuaşeret derslerini imamların vereceği iddiasını yalanladı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, MEB’in adabımuaşeret derslerini imamların vermesi için hazırlık yaptığı iddialarını net bir dille yalanladı.
Ankara Kızılcahamam'da aç kalan ayı merkeze indi Ankara Kızılcahamam'da aç kalan ayı merkeze indi Yaban hayatı ile ilgili gündeme gelen haberler yakından takip ediliyor. Yabani hayvanlar zaman zaman aç kaldıkları için şehir merkezlerine inerken bu görüntüler de güvenlik kameralarına yansıyor.
Ankara Keçiören'de bıçaklı alacak verecek kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti Ankara Keçiören'de bıçaklı alacak verecek kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti Başkent Ankara'da meydana gelen asayiş olaylarına bir yenisi daha eklendi. Ankara'nın Keçiören ilçesinde alacak verecek kavgasında 2 grup arasında tartışma çıktığı öğrenildi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası 1 kişinin de yaşamını yitirdiği bildirildi.
Ankara Çankaya'da araç içinde ateşlenen silahın mermileri araca isabet etti: 2 yaralı Ankara Çankaya'da araç içinde ateşlenen silahın mermileri araca isabet etti: 2 yaralı Başkent Ankara'dan bir son dakika haberi geldi. Çankaya ilçesinde araç içinde ateşlenen bir silahın başka bir araca isabet etmesi sonucu 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Etimesgut, Çubuk, Yenimahalle ilçelerinde su kesintisi uyarısı yapıldı Etimesgut, Çubuk, Yenimahalle ilçelerinde su kesintisi uyarısı yapıldı Ankara'da yaşayanlar haftanın yeni gününde ASKİ kesinti bilgilerini araştırıyor. ASKİ tarafından paylaşılan bilgilere göre 5 Temmuz tarihinde su kesintisi yapılacak ilçelere ait saat aralıkları ile mahalle bilgileri belli oldu.
Altındağ Belediyesi sel mağduru vatandaşlara yardım elini uzattı Altındağ Belediyesi sel mağduru vatandaşlara yardım elini uzattı Başkent Ankara'da etkili olan sağanak yağışlardan etkilenen Altındağ ilçesinde pek çok vatandaşın evini sel basmıştı. Altındağ'da sel mağduru vatandaşlara belediye yardım elini uzattı.
ABB Başkanı Yavaş Gülbin Tosun'un zorunlu izne çıkarılması hakkında açıklama yaptı ABB Başkanı Mansur Yavaş Gülbin Tosun iddialarına cevap verdi Şu anda NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu olarak görev yapan Tosun'un sokak hayvanları konulu paylaşımları bir anda ülke gündemine oturmuştu. Uzun bir süredir gündem olan konu ile ilgili ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı etiketleyen Tosun ağır ifadelerle eleştiride bulunmuştu.
Ankara’da cinli köye giden 3 arkadaş ceset buldu Ankara’da cinli köye giden 3 arkadaş ceset buldu Ankara’nın Sincan ilçesinde halk arasında cinli köy olarak tanımlanan yere giden 3 arkadaş köyde ceset buldu. İlk olarak adamın baygın olduğunu zanneden 3 arkadaş, adamın ölmüş olduğunu anlayınca hemen videoyu kapattı.