ABB’nin düzenlediği Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri devam ediyor ABB’nin düzenlediği Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri devam ediyor ABB, Cumartesi günleri düzenlediği Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri etkinliğinin devam ettiğini duyurdu. 31 Ağustos Cumartesi saat 21.00'de yeni bir film gösterimi yapılacak.
Beypazarı Ziraat Odası çiftçilere mazot desteği başvurusu konusunda uyarılarda bulundu Beypazarı Ziraat Odası mazot desteği başvurusu konusunda uyardı Başkent Ankara'da çiftçiler için verilen mazot desteği devam ediyor. Çiftçilere yapılan mazot desteği duyurusuna ilişkin Beypazarı Ziraat Odası'ndan bir son dakika açıklaması geldi.
Ankara Kuğulu Park'ta sürekli kavga eden kuğular tel örgüyle ayrıldı Ankara Kuğulu Park'ta sürekli kavga eden kuğular tel örgüyle ayrıldı Kuğulu Park’ta kavga eden kuğuları ancak tel örgü ayırdı. Bölgelerini sahiplenen ve yavrularını korumak isteyen kuğuların kavgası kameralara yansıdı.
Keçiören Belediyesi 30 Ağustos'ta Derya Uluğ konseri düzenleyecek Keçiören Belediyesi 30 Ağustos'ta Derya Uluğ konseri düzenleyecek Keçiören Belediyesi, ilçede 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel konser programı hazırladığı duyurdu. Konser programına ait detaylar da paylaşılırken şarkıcı Derya Uluğ'un başkentlilerle bulaşacağı bildirildi.
Ankara'da tandıra düşen 1 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Ankara'da tandıra düşen 1 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Okuyanları dehşete düşüren olayın adresi Gölbaşı oldu. Henüz birinci yaşını yeni deviren bebek oyun oynarken dengesini kaybetmesi sonucu kazana düştü. Ailenin olayı geç görmesiyle ağır yaralanan çocuk aylardır tedavi görüyordu.
Ankara’ya akşam 18.00’e kadar kuvvetli sağanak yağış uyarısı verildi Ankara’ya akşam 18.00’e kadar kuvvetli sağanak yağış uyarısı verildi Başkentliler için hem Meteoroloji Genel Müdürlüğü hem de Ankara Valiliği tarafından uyarı geldi. Yapılan açıklamada Ankara'da akşam saat 18.00'e kadar gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.
Ankara Keçiören'de bina terasında yangın çıktı Ankara Keçiören'de bina terasında yangın çıktı Kırsal alanlarında son dönemde sık sık yangın vakaları meydana gelen Ankara'da gündüz saatlerinde korkutan bir an yaşandı. Keçiören'de bir binanın çatısında çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alındı.
Tan Taşçı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da konser verecek Tan Taşçı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da konser verecek 30 Ağustos Zafer Bayramı'na geri sayım başlarken etkinlik takvimleri de sorgulanıyor. Zafer Bayramı için hazırlanan kutlama programları vatandaşların gündeminde yer alırken Ankara Büyükşehir Belediyesi Tan Taşçı'nın konseri için duyuru yaptı.
30 Ağustos Ankara ücretsiz konser ve etkinlik programları belli oldu 30 Ağustos Ankara ücretsiz konser ve etkinlik programları belli oldu 30 Ağustos konserleri, Zafer Bayramı'na artık kısa bir süre kalmasıyla beraber gündeme geldi. Ülkemizin dört bir yanında büyük bir heyecan ile 102. yıl dönümü kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Ankara'da ücretsiz konser ve etkinlikler düzenlenecek.
Ankara Eylül ayını yağışlarla karşılayacak Ankara Eylül ayını yağışlarla karşılayacak Sonbahar dönemine girilmesine az bir zaman kala Ankara yeniden yağmurlu günlere dönüş sinyallerini vermeye başladı. Şehrin ilerleyen günleri için yapılan tahminlerde gök gürültülü yağmur beklentisi yer aldı.
Keçiören Belediyesi çöp konteynerlerini yerleştirmeye başladı Keçiören Belediyesi çöp konteynerlerini yerleştirmeye başladı Ankara'nın Keçiören ilçesinde yıllardır insanların rahatsız olduğu bir sorun daha çözüldü. Başkentin en kalabalık 2. ilçesinde sokaklara çöp konteynerleri yerleştirilmeye başladı.
Pursaklar Belediyesi PYM Tiyatro Atölyesi sanatseverlerle buluşuyor Pursaklar Belediyesi PYM Tiyatro Atölyesi sanatseverlerle buluşuyor Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırıldığı günden bu yana kültürel ve sanatsal gösterilere ev sahipliği yapan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde, Pym Tiyatro Atölyesi’nde hazırlanan gösteriler sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.