Etimesgut Belediyesi 30 Ağustos Zafer Partisi'ni iptal etti Etimesgut Belediyesi 30 Ağustos Zafer Partisi'ni iptal etti Etimesgut Belediyesi bugün yapmış olduğu açıklama ile çeşitli rahatsızlıklara neden olabileceği gerekçesi ile düzenleneceği açıklanan Işık Gösterisi ve DJ Show eşliğindeki Zafer Partisi'ni iptal ettiğini açıkladı.
Keçiören Belediyesi'nden esnafa can suyu! Öncelik verilecek Keçiören Belediyesi'nden esnafa can suyu! Ankara'nın en büyük ilçelerinden biri olan Keçiören'de esnafa bekledikleri güzel haber duyuruldu. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, alımlarda Keçiörenli esnaflara öncelik tanıyacaklarını açıkladı.
Ankara Altındağ'da trafo yangını çıktı! Ankara Altındağ'da trafo yangını çıktı! Ankara Altındağ'da henüz belirlenemeyen bir nedenle trafo yangını meydana geldi. Yaşanan yangın kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu.
Türk Yıldızları, Ankara'da Mogan Gölü üzerinde prova uçuşu gerçekleştirdi Türk Yıldızları, Ankara'da Mogan Gölü üzerinde prova uçuşu gerçekleştirdi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının hazırlıkları tüm hızı ile devam ederken Türk Yıldızları da prova uçuşlarını sürdürüyor. Mogan Gölü üzerinde yapılan prova uçuşu büyük ilgi gördü.
ABB'den Beypazarı'nda kaya düşmelerine karşı tel kafes çalışması ABB'den Beypazarı'nda kaya düşmelerine karşı çalışma Ankara Büyükşehir Belediyesi il genelinde bakım onarım ve güvenlik çalışmalarına devam ederken bunlardan biri de Beypazarı'nda hayata geçirildi. Kaya düşmelerine karşı tedbir alındı.
Ankara'da anneannesini öldüren eski bakan Şener'in oğlu tutuklandı Ankara'da anneannesini öldüren eski bakan Şener'in oğlu tutuklandı Ankara'da yaşadığı tartışma sonrasında anneannesini silahla rehin aldıktan sonra öldüren eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu tutuklandı.
Sincan Belediyesinin 30 Ağustos programı belli oldu Sincan Belediyesinin 30 Ağustos programı belli oldu Ülke ve şehir genelinde olduğu gibi ilçelerde de milli bayram hazırlıkları sürüyor. Türk ordusunun bundan 102 yıl önce 30 Ağustos'ta elde ettiği bağımsızlık zaferi Ankara'nın Sincan ilçesinde de coşkuyla kutlanacak.
Burak Bulut ile Kurtuluş Kuş Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? Burak Bulut ile Kurtuluş Kuş Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? Kahramankazan Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılına özel bir konser düzenleyeceğini duyurdu. Söz konusu programda şarkıcı Burak Bulut ile Kurtuluş Kuş'un Ankaralılarla buluşacağı açıklanırken konser takvimi belli oldu.
Karabağ Savaşı şehitlerinin aileleri Ankara'da ağırlandı Karabağ Savaşı şehitlerinin aileleri Ankara'da ağırlandı Uzun yıllar boyunca Ermenistan işgalinde olan Dağlık Karabağ bölgesi askeri operasyonlar ile kurtarılmıştı. Azerbaycan'ın 2020 yılında 2. Karabağ Savaşı ile kazandığı topraklar için binlerce şehit verilmişti.
Tan Taşçı Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? Tan Taşçı Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılına özel bir konser düzenleyeceğini duyurdu. Söz konusu programda şarkıcı Tan Taşçı'nın Ankaralılarla buluşacağı açıklanırken konser takvimi merak edildi.
Ankara'da belediye otobüsü şoförünün darp ettiği adam yaşananları anlattı Ankara'da belediye otobüsü şoförünün darp ettiği adam yaşananları anlattı Ankara’da yaşlı bir yolcuya hakaret ettiği için uyardığı belediye otobüsü şoförü tarafından darp edilen adam, o anlarda yaşananları anlattı. Şoförün kendisini tehdit ettiğini iddia eden H. M.'den açıklama geldi.
Kahramankazan Belediyesi ilçedeki temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi ilçedeki temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede başlattıkları temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında ilçe halkı bilgilendiriliyor.