Altındağ Belediyesi ücretsiz Türk Halk ve Sanat Müziği korosu kayıtları başladı Altındağ Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği koro kayıtları başladı Ankara'nın Altındağ ilçesinde sanatsever vatandaşlar için onlara yönelik kurslar veriliyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen TSM ve THM koroları ile ilgili için kayıt süreci geçtiğimiz günlerde başlatıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Anıtkabir saat kaça kadar açık, kaçta kapanacak? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Anıtkabir saat kaça kadar açık, kaçta kapanacak? 30 Ağustos Zafer Bayramı yurdun dört bir yanında büyük bir coşku eşliğinde kutlanıyor. Başkent Ankara'da yaşayanlar ve kenti ziyarete gelenler ise Anıtkabir'e gitmek istiyor. Anıtkabir'in bugün saat kaça kadar açık olacağı da bu çerçevede sorgulanan konu başlıkları arasında yer alıyor.
Ankara'ya kadar sürecek Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu başladı Ankara'ya kadar sürecek Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu başladı Türkiye Bisiklet Federasyonu ile SAMKON iş birliğinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu başladı. Samsun'dan Ankara'ya uzanan Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu, start verdi.
Pursaklar Belediyesinin Kedi desenli Parkı ilgi çekmeye devam ediyor Pursaklar Belediyesinin Kedi desenli Parkı ilgi çekmeye devam ediyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde hayvan sevgisini göstermek adına bir çok önemli adım hayata geçirildi. Endemik Vadi ve Kedi Evi gibi özel alanlara sahip ilçede geçtiğimiz yıllarda zeminine dev bir kedi tasviri işlenmiş bir park yapılmıştı.
Kahramankazan Belediyesi Engelsiz Kafe engelli bireylere gelir kapısı oluyor Kahramankazan Belediyesi Engelsiz Kafe engelli bireylere gelir kapısı oluyor Kahramankazan Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçede pek çok projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye tarafından özel bireylerin sosyal ve ekonomik yaşama adapte olması için hayata geçirilen Engelsiz Kafe de engelli bireylere gelir kapısı oluyor.
Ankara Adliyesi’nde fare krizi yaşandığı iddia edildi Ankara Adliyesi’nde fare krizi yaşandığı iddia edildi Ankara Adliyesi’nde fare krizi yaşandığı iddia edildi. Adliyenin alt zemin katından, 5. katına kadar neredeyse her yeri fare bastığı ifade edilirken çalışanların konuya ilişkin yardım talebinde bulunduğu da iddialar arasında yer aldı.
Ankara Valiliği Ankara'da aranan 570 kişinin yakalandığını açıkladı Ankara Valiliği Ankara'da aranan 570 kişinin yakalandığını açıkladı Ankara'da yaşayan vatandaşların günlük hayatlarına huzurlu bir şekilde devam etmesi adına emniyet birimleri mesaisine devam ediyor. Güvenlik ekipleri haklarında hüküm verilmiş ve kaçak olan şahısları de yakalayarak adalete teslim etmeyi sürdürüyor.
Çankaya’da kontrolden çıkan araç yayalara ve park halindeki araçlara çarptı Çankaya’da kontrolden çıkan araç yayalara ve park halindeki araçlara çarptı Ankara’nın Çankaya ilçesinde kontrolden çıkan otomobil ilk önce yayalara daha sonra da park halindeki araçlara çarptı. Takla attıktan sonra durabilen aracın sürücü ve çarptığı yaya yaralandı.
Türk Yıldızları  30 Ağustos'u Ankara semalarında kutladı Türk Yıldızları 30 Ağustos'u Ankara semalarında kutladı Ankara milli bayram coşkusunun yoğun olarak yaşandığı şehirlerden birisi olarak güne damga vurdu. Devlet törenlerinin yanı sıra özel olarak bugüne hazırlanan etkinliklere yoğun ilgi gösteriliyor.
Mamak’ta 7 saatlik su kesintisi yapılacak! Mamak’ta 7 saatlik su kesintisi yapılacak! ASKİ, planlı bakım çalışması kapsamında yapılan su kesintileri hakkında vatandaşları önceden bilgilendiriyor. Aktarılan son habere göre bugün Mamak'ta 7 saatlik su kesintisi yapılacağı öğrenildi.
ABB Başkanı Yavaş Paralimpik Olimpiyatlarını takip etmek için Paris'e gitti ABB Başkanı Yavaş Paralimpik Olimpiyatlarını takip etmek için Paris'e gitti Geçtiğimiz haftalarda tamamlanan 2024 Paris Yaz Oyunları Türkiye açısından istenilen bir şekilde sonuçlanmamıştı. Oyunların ardından gözler engelli sporcuların yarıştığı Paralimpik oyunlarına çevrildi.
Ankara Haymana'da yaşanan sel tarım arazilerine zarar verdi Ankara Haymana'da yaşanan sel tarım arazilerine zarar verdi Yerleşim yerlerinde meydana gelen yoğun yağış insan hayatını zorladığı kadar farklı yönde de olumsuz etkide bulunuyor. Haymana'da meydana gelen yaşanan sağanak yağmur bu durumun en önemli örneklerinden birisi oldu.