Pursaklar Belediyesi 30 Ağustos'ta Keşanlı Ali Destanı oyununu sahneledi Pursaklar Belediyesi 30 Ağustos'ta Keşanlı Ali Destanı oyununu sahneledi Sık sık ilçe vatandaşları için ücretsiz tiyatro gösterileri programları organize eden Pursaklar Belediyesi Zafer Bayramına özel olarak bir gösteri daha hazırladı. Pursaklar halkının ilgisinin yüksek olduğu oyunda milli duygular en üst düzeyde yaşandı.
Etimesgut Belediyesi Senfonik Ankara Türküleri konseri gerçekleştirdi Etimesgut Belediyesi Senfonik Ankara Türküleri konseri gerçekleştirdi 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümü kapsamında Etimesgut Belediyesi 100.Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezinde Senfonik Ankara Türküleri konseri düzenlendi.
Altındağ Belediyesi kadınlar için yeni dönem kurs kayıtlarını başlattı Altındağ Belediyesi kadınlar için yeni dönem kurs kayıtlarını başlattı Ankara'da kadınların sosyal hayatta daha aktif yer alması için Altındağ Belediyesi tarafından ücretsiz kurslar veriliyor. Kadınlar aldıkları eğitimler ile özgüvenlerini yükselterek girişimlerde bulunuyor.
Keçiören Belediyesinin 30 Ağustos Derya Uluğ konseri büyük bir katılımla gerçekleşti Keçiören Belediyesi 30 Ağustos Derya Uluğ konseri büyük bir katılımla gerçekleşti Ankara'nın Keçiören ilçesinde Zafer Bayramına özel olarak günler öncesinden duyurulan konser büyük bir katılımla gerçekleşti. Ünlü sanatçı Derya Uluğ sevilen şarkılarını 30 Ağustos'ta Keçiörenliler ile beraber seslendirdi.
Kahramankazan Belediyesinin etkinlikleriyle 30 Ağustos coşkuyla kutlandı Kahramankazan Belediyesinin etkinlikleriyle 30 Ağustos coşkuyla kutlandı Kahramankazan Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konseriyle coşku içinde kutlandı. İlçe halkının akın ettiği konser alanında büyük bir kalabalık oluştu.
31 Ağustos Cumartesi Ankara'da nöbetçi noterler 31 Ağustos Cumartesi Ankara'da nöbetçi noterler Bireysel alım ve satımlardaki hukuki güvenliğin sağlanması için çalışmalarına devam eden noterler, hafta sonları da işlemleri olanlar için nöbet sistemi ile çalışıyor. Nöbetçi noter adresleri sorgulanırken Ankaralılar da 31 Ağustos tarihi ile araştırmalarına başladı.
Sincan Belediyesinin 30 Ağustos kutlamaları renkli anlara sahne oldu Sincan Belediyesinin 30 Ağustos kutlamaları renkli anlara sahne oldu 30 Ağustos zaferinin 102. yıl dönümü yurt genelinde coşkuyla kutlandı. Kutlamaların gerçekleştiği yerlerden birisi olan Sincan'da özellikle küçük çocuklar doyasıya eğlendi.
Ankara'da bazı ilçelerde acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Ankara'da bazı ilçelerde acele kamulaştırma yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan imzalar ile Ankara'da bazı ilçelerde acele kamulaştırma yapılacağı açıklandı. Acele kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Tan Taşçı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara'da konser verdi Ankara'da Tan Taşçı konserinden renkli görüntüler! Ankara Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı programı kapsamında Tan Taşçı konseri düzenleneceğini açıklamıştı. Konser renkli görüntülere sahne oldu.
30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da Anıtkabir'i 352 bin kişi ziyaret etti 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Anıtkabir'i 352 bin kişi ziyaret etti 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Türk milleti bir kere daha Atasına koşarken Anıtkabir 350 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı. Özellikle de akşam saatlerinde ortaya çıkan görüntüler yürekleri ısıttı.
ABB sporcusu Fatih Çelik gümüş madalya kazandı ABB sporcusu Fatih Çelik gümüş madalya kazandı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2024 Paris Paralimpik Oyunlarında ABBEGOSpor’un sporcusu Fatih Çelik'in gümüş madalya kazandığını duyurdu.
Etimesgut Belediyesi 30 Ağustos Haluk Levent konserinde büyük coşku Etimesgut Belediyesi 30 Ağustos Haluk Levent konserinde büyük coşku Ankara'da 30 Ağustos konserleri büyük ilgi görürken Haluk Levent konserinde büyük coşku yaşandı. Etimesgut Belediyesi 30 Ağustos konseri yoğun ilgi gördü.